профили

Джордж Ийдс

Джордж Ийдс

Рождена дата: 01.03.1967
Пол: Мъж

За телевизионните зрители той е Ник Стоукс от сериала От местопрестъплението. Но кой е всъщност?
Името на чаровния актьор е Джордж Ийдс. Роден е в Белтан, щата Тексас в семейството на прокурор и директорка на училище. Родителите му в момента са разведени. Джордж обаче се разбира отлично с новите им половинки. Майка му е омъжена за хирург, баща му има втора жена – Карол.
Ийдс завършва Тексаския университет през 1990 година, специалност Маркетинг. Още докато учи, започва да мисли за актьорска кариера. Един ден при него идва майка му, която му заявява, че има блестяща идея: “От теб ще стане страхотен актьор”. И се оказва права.
Въпреки че детството и юношеството на Джордж изобщо не дават предпоставки за това, което ще се случи. За да се издържа, той прави хамбургери в квартален павилион. Една нощ двама хулигани му опират пистолет в главата. Отървава се само с уплаха. Бил е и продавач на копирни машини. През 1994 година нещата се променят. Ийдс се премества да живее в Лос Анджелис и започва да се снима във филми. Първите му дни в Ел Ей обаче не минават без перипетии. Известно време кара колата си само през деня. Не може да шофира на тъмно, тъй като чупи фаровете на автомобила, подарен от баща му. Поправя щетата след като участва в сериала Савана, излъчван по БНТ преди години. След него вече е лесно. Джордж забравя за финансовите проблеми. В момента е съсобственик на популярен китайски ресторант в Холивуд. Притежава няколко големи апартамента в Санта Моника. Участието в сериала От престъплението му носи голяма слава. Той обаче признава, че смъртта, която често присъства във филма, го кара да сънува кошмари. И разказва един от най-честите: “Има много кръв. Разпръсква се навсякъде. Никой обаче не крещи. Всички мълчат”.
През свободното си време той обича да се откъсва от всичко. Занимава се с домашния си любимец – ловджийско куче, на име Маверик.
До момента не споменахме нищо за жени...Е, истината е, че Джордж е сериозно обвързан. От май тази година живее заедно с приятелката си Моника Киси, също актриса. Тя не се притеснява от многото почитателки, които има любимият й, защото му вярва.
А фенки наистина не липсват. През 2006 година Ийдс е номиниран за идол на тийнейджърите. Заема 15-о място в класацията за най-секси южняк.
Актьорът се изявява и като рекламно лице. Л’ореал го ангажира за представянето на шампоан против пърхот.
“Обичам да правя това, което искам и да се забавлявам”, твърди Джордж. Едно от любимите му занимания е да реди пъзели.

Новини

Няма новини, свързани с този профил.

галерия

Няма снимки, свързани с този профил.

Няма коментари към този профил !