профили

Гала

Гала

Рождена дата: 13.02.1967
Пол: Жена

Наричана не на шега българската Опра Уинфри, Гала изгрява като момиче на късмета в легендарното Шоу Невада през 1993 година. Звездният й час обаче настъпва през 2000 година, когато става водеща на ежедневното токшоу На кафе по Нова телевизия, което две години издава във вид на списание. Води също рубриките Имаш поща и Пълна промяна по Нова.

Гала всъщност е родена като Галина Тенева на 13 февруари 1967 г. в Плевен. Завършва педагогика и детска психология. Притежава характерните за Водолея креативност, идеализъм, въображение, и перфекционизъм. Учи в първата театрална школа към ВИТИЗ, после става манекенка.

Гала успява да разведе бизнесмена Косьо Будев. Двамата имат деветгодишна дъщеричка на име Мари. В последно време живеят разделени, а тя не коментира темата за развод. ТВ клюка реди, че дамата е гадже с по-млад от нея и отново женен мъж.

Любимите парфюми на Гала са с марка Chanel, гримът, без който не излиза от вкъщи, е руж, спирала и гланц за устни на Max Factor, а бялата й козметика задължително е Lancome, Phytomer и Helena Rubinstein.

Гала не спазва строг хранителен режим, но не яде тежки и мазни храни като правило, защото просто не ги харесва. Пие фреш с удоволствие и не обича газирани напитки. Шоколадът също е тема табу. Леки храни, много течности и спорт от време на време са достатъчни, за да поддържа Гала перфектната си фигура.

Новини

Обяснение в любов трогна Гала

Вчера тв водещата Гала бе рожденичка. Тя получи...

Дъщерята на Гала изправя криви зъби

Дъщерята на водещата Гала – Мари, сложи брекети, за...

Дъщерята на Гала извя бразилско дупе за 15 бона

Щерката на Гала е изваяла бразилско дупе, но не със...

Гала се самолекува в интернет

„За съжаление аз съм от хората, които като кажат...

Щерката на Гала с тежка болест

Дъщерята на Гала – Мари, страдала от дете от рядка...

Без обвинения за полицая застрелял племенника на Гала

Без наказание се измъква полицаят Нейтън Скривън, който...

Племенникът на Гала е кремиран

Племенникът на Гала, застрелян от американски полицай на...

Няма коментари към този профил !