Notice: Undefined property: Smarty::$cacheing in /home/slava/m.slava.bg/lib/Smarty.class.php on line 697
slava.bg - Профилът на Гала

профили

Гала

Гала

Рождена дата: 13.02.1967
Пол: Жена

Наричана не на шега българската Опра Уинфри, Гала изгрява като момиче на късмета в легендарното Шоу Невада през 1993 година. Звездният й час обаче настъпва през 2000 година, когато става водеща на ежедневното токшоу На кафе по Нова телевизия, което две години издава във вид на списание. Води също рубриките Имаш поща и Пълна промяна по Нова.

Гала всъщност е родена като Галина Тенева на 13 февруари 1967 г. в Плевен. Завършва педагогика и детска психология. Притежава характерните за Водолея креативност, идеализъм, въображение, и перфекционизъм. Учи в първата театрална школа към ВИТИЗ, после става манекенка.

Гала успява да разведе бизнесмена Косьо Будев. Двамата имат деветгодишна дъщеричка на име Мари. В последно време живеят разделени, а тя не коментира темата за развод. ТВ клюка реди, че дамата е гадже с по-млад от нея и отново женен мъж.

Любимите парфюми на Гала са с марка Chanel, гримът, без който не излиза от вкъщи, е руж, спирала и гланц за устни на Max Factor, а бялата й козметика задължително е Lancome, Phytomer и Helena Rubinstein.

Гала не спазва строг хранителен режим, но не яде тежки и мазни храни като правило, защото просто не ги харесва. Пие фреш с удоволствие и не обича газирани напитки. Шоколадът също е тема табу. Леки храни, много течности и спорт от време на време са достатъчни, за да поддържа Гала перфектната си фигура.

Новини

Гала гони Стефан след ВИП Брадър

Гала била бясна на мъжа си Стефан и се чудела дали да не...

Гала: Исках дете от Стефан

„Исках дете от Стефан”, призна в ефир Гала ....

Васко Кеца с гала концерт

Естрадната легенда Васил Найденов се готви буквално да...

Гала го удари на живот

Докато мъжът ѝ Стефан е в къщата на ВИП Брадър, тв...

Гала на нож с Ева Веселинова

Гала е вдигнала мерника на новата си колежка Ева...

Гала с аборт от Стефан

Последната злощастна бременност на Гала била, когато тя...

Сълзи и сополи в На кафе

В Нова тв пак го удариха на връзкарство. Гала бе...

Няма коментари към този профил !