профили

Елена Петрова

Елена Петрова

Пол: Жена

Когато Джина Лолобриджида я вижда в Козият рог 2, я сравнява с Ингрид Бергман в За кого бие камбаната. Тогава Елена Петрова е само на 17 години. В Москва актрисата получава престижна награда за главна женска роля в надпревара с доста сериозни имена. Открита е на импровиизран експериментален клас в училище. Режисьорът Илиан Симеонов я харесва за филма Граница. Оттам за Елена се отваря ново измерение и тя категорично осъзнава, че не е призвана да бъде художничка, в което първоначално вярва.
Зодиакалният й знак е Скорпион, а неговата характеристика включва способността за регенериране на силите. След края на всеки филм вместо умора актрисата усеща прилив на огромна енергия.
Петрова е щастливо омъжена за гръцкия бизнесмен Аристотелис Фотилас, който по повод сватбата щедро я дарява с два апартамента.
Съдбата на красавицата напомня историята на Пепеляшка. Преди любовта да я споходи, тя живее с майка си и с двамата си по-малки братя, за които се грижи самоотвержено. Временно е оставена в интернат с единия си брат поради нвъзможността на майка им да се справи фнансово със сложната ситуация.
Елена пресича пътя си с този на Фотилас през 2000 година, когато е поканена на откриването на магазин. Заради него се прощава с 20 кила от теглото си. Любовта между тях пламва спонтанно и неудържимо, макар че не пристъпват към действие от първия момент. 9 месеца след първата им среща Фотилас кани любимата си на среща, но тя отказва. Бизнесменът успява да стигне до нея едва година по-късно. Резултатът е две близначета – момче и момиче - и грандиозна сватба.

 

Новини

Елена Петрова драпа за диплома от НАТФИЗ

Актрисата Елена Петрова се натиска за диплома от НАТФИЗ....

Елена Петрова крие нов мъж

Елена Петрова крие нов мъж, е най-актуалната мълва в арт...

Елена Петрова стана кожа и кости

Звездата от комедийния сериал „Ние, нашите и...

Елена Петрова съсипана от безпаричие

Една от най-известните актриси у нас Елена Петрова е...

Елена Петрова се ошишка от стрес

Сексимволът на родния театър е кино е загубила не само...

Елена Петрова оплешивява от нерви

Актрисата Елена Петрова оплешивява от многото стрес и...

Елена Петрова загуби 2 апартамента

Разводът на Елена Петрова с гръцкия милионер Аристотелис...

Няма коментари към този профил !