профили

Брадли Купър

Брадли Купър

Рождена дата: 05.01.1975
Пол: Мъж

Възможно ли е един мъж да е ходил с жените на Брад Пит и Джъстин Тимбърлейк? Да. Това е звездата на сериала Поверително от кухнята по fox life. Поредицата pазказва за премеждията на един брилянтен готвач - Джак Бурдейн. Пиенето, наркотиците и жените постепенно го отвеждат към дъното. Кулинарният му гений обаче е неоспорим.
Кой е този сладур извън ролята на развратния готвач?
Казва се Брадли Купър. Роден е във Филаделфия. В началото на 2008 година навършва Христова възраст. Както в Поверително от кухнята, така и в живота,  е голям палавник.
В края на 2006 година се жени за актрисата Дженифър Еспозито. Сватбената церемония е скромна, но двамата шумно афишират връзката си. Появяват се навсякъде, държейки се за ръце, и изглеждат много влюбени. Това обаче не продължава дълго. Несходство в характерите, непреодолими различия и тем подобни банални причини довеждат до развод.
Докато вървят процедурите по разтрогването на брака, Брадли се забърква в афера със звездата от Приятели и бивша съпруга на Брад Пит - Дженифър Анистън. В ролята на сватовница се е проявила колежката им Дрю Баримор, която е близка приятелка на 38-годишната блондинка.
Завоеванията на Купър обаче не спират дотук. Следващата бройка в леглото му е не коя да е, а самата Камерън Диас. Срещат се в Ню Йорк и често могат да бъдат видени на романтични вечери на свещи в закътани ресторантчета. Дали ще останат дълго време заедно, вече е друг въпрос.
Чаровният женкар е с италианско потекло. След като завършва гимназия, учи актьорско майсторство в Университета в Ню Йорк. Професионалната му кариера започва с участието в сериала Сексът и градът през 1998 година.
Дебютира в киното с Wet Hot American Summer. Голяма известност получава като Уил Типин в телевизонната драма Alias. Връща се два пъти в сериала като гост,  след като напуска през 2003-а. 
Предпочита да се изявява като комедиен актьор. Казва, че забавните истории най-много пасват на характера му на ведра личност.
"Аз съм весел и позитивен човек, затова и съм най-естествен, когато участвам във весели филми. Докато играя, се забавлявам. Няма по-хубаво нещо от това - професията да ти бъде хоби", твърди Брадли.

Новини

Брадли и Гага не са се виждали нито веднъж след Оскарите

Чувственото изпълнение на Лейди Гага и Брадли Купър на...

Няма проблеми в рая на Брадли и Ирина

Брадли Купър и Ирина Шейк сложиха край на слуховете, че...

Брадли Купър и Ирина се опитват да съхранят връзката си

Брадли Купър прави всичко възможно да съхрани...

Вечерта на Брадли Купър

Прегръдката на Брадли Купър е толкова голяма, сините му...

Погледи, целувки... Гаджета ли са Лейди Гага и Брадли Купър?

Няколко дни след като Лейди Гага развали годежа с Крисчън...

Кучето на Брадли Купър му спечели награда

След като на няколко пъти се размина с призове за...

Брадли Купър репетира една година за Роди се звезда

На вокални уроци и репетиции по свирене на китара и пиано...

галерия

Няма снимки, свързани с този профил.

Няма коментари към този профил !