профили

Брадли Купър

Брадли Купър

Рождена дата: 05.01.1975
Пол: Мъж

Възможно ли е един мъж да е ходил с жените на Брад Пит и Джъстин Тимбърлейк? Да. Това е звездата на сериала Поверително от кухнята по fox life. Поредицата pазказва за премеждията на един брилянтен готвач - Джак Бурдейн. Пиенето, наркотиците и жените постепенно го отвеждат към дъното. Кулинарният му гений обаче е неоспорим.
Кой е този сладур извън ролята на развратния готвач?
Казва се Брадли Купър. Роден е във Филаделфия. В началото на 2008 година навършва Христова възраст. Както в Поверително от кухнята, така и в живота,  е голям палавник.
В края на 2006 година се жени за актрисата Дженифър Еспозито. Сватбената церемония е скромна, но двамата шумно афишират връзката си. Появяват се навсякъде, държейки се за ръце, и изглеждат много влюбени. Това обаче не продължава дълго. Несходство в характерите, непреодолими различия и тем подобни банални причини довеждат до развод.
Докато вървят процедурите по разтрогването на брака, Брадли се забърква в афера със звездата от Приятели и бивша съпруга на Брад Пит - Дженифър Анистън. В ролята на сватовница се е проявила колежката им Дрю Баримор, която е близка приятелка на 38-годишната блондинка.
Завоеванията на Купър обаче не спират дотук. Следващата бройка в леглото му е не коя да е, а самата Камерън Диас. Срещат се в Ню Йорк и често могат да бъдат видени на романтични вечери на свещи в закътани ресторантчета. Дали ще останат дълго време заедно, вече е друг въпрос.
Чаровният женкар е с италианско потекло. След като завършва гимназия, учи актьорско майсторство в Университета в Ню Йорк. Професионалната му кариера започва с участието в сериала Сексът и градът през 1998 година.
Дебютира в киното с Wet Hot American Summer. Голяма известност получава като Уил Типин в телевизонната драма Alias. Връща се два пъти в сериала като гост,  след като напуска през 2003-а. 
Предпочита да се изявява като комедиен актьор. Казва, че забавните истории най-много пасват на характера му на ведра личност.
"Аз съм весел и позитивен човек, затова и съм най-естествен, когато участвам във весели филми. Докато играя, се забавлявам. Няма по-хубаво нещо от това - професията да ти бъде хоби", твърди Брадли.

Новини

Златното момиче на Брадли Купър

Брадли Купър се размина с наградата Златен глобус, но на...

Брадли Купър и Лейди Гага с номинации за Златен глобус

Политическата комедия Вице води с шест номинации за...

Максим Ешкенази се снима с Брадли Купър

Известният диригент Максим Ешкенази се похвали с...

Любовта на Брадли и Ирина гасне?

Брадли Купър и Ирина Шейк изглежда имат сериозни...

Новият дом на Брадли Купър и Ирина Шейк

Холивудската звезда Брадли Купър зарадва любимата си...

Брадли загубил роля, защото не бил достатъчно секси

Очевидно не всички възприемат актьора Брадли Купър за...

Роди се Оскар

„Роди се звезда“ не е поредният римейк. В...

галерия

Няма снимки, свързани с този профил.

Няма коментари към този профил !