Notice: Undefined property: Smarty::$cacheing in /home/slava/m.slava.bg/lib/Smarty.class.php on line 697
slava.bg - Профилът на Брадли Купър

профили

Брадли Купър

Брадли Купър

Рождена дата: 05.01.1975
Пол: Мъж

Възможно ли е един мъж да е ходил с жените на Брад Пит и Джъстин Тимбърлейк? Да. Това е звездата на сериала Поверително от кухнята по fox life. Поредицата pазказва за премеждията на един брилянтен готвач - Джак Бурдейн. Пиенето, наркотиците и жените постепенно го отвеждат към дъното. Кулинарният му гений обаче е неоспорим.
Кой е този сладур извън ролята на развратния готвач?
Казва се Брадли Купър. Роден е във Филаделфия. В началото на 2008 година навършва Христова възраст. Както в Поверително от кухнята, така и в живота,  е голям палавник.
В края на 2006 година се жени за актрисата Дженифър Еспозито. Сватбената церемония е скромна, но двамата шумно афишират връзката си. Появяват се навсякъде, държейки се за ръце, и изглеждат много влюбени. Това обаче не продължава дълго. Несходство в характерите, непреодолими различия и тем подобни банални причини довеждат до развод.
Докато вървят процедурите по разтрогването на брака, Брадли се забърква в афера със звездата от Приятели и бивша съпруга на Брад Пит - Дженифър Анистън. В ролята на сватовница се е проявила колежката им Дрю Баримор, която е близка приятелка на 38-годишната блондинка.
Завоеванията на Купър обаче не спират дотук. Следващата бройка в леглото му е не коя да е, а самата Камерън Диас. Срещат се в Ню Йорк и често могат да бъдат видени на романтични вечери на свещи в закътани ресторантчета. Дали ще останат дълго време заедно, вече е друг въпрос.
Чаровният женкар е с италианско потекло. След като завършва гимназия, учи актьорско майсторство в Университета в Ню Йорк. Професионалната му кариера започва с участието в сериала Сексът и градът през 1998 година.
Дебютира в киното с Wet Hot American Summer. Голяма известност получава като Уил Типин в телевизонната драма Alias. Връща се два пъти в сериала като гост,  след като напуска през 2003-а. 
Предпочита да се изявява като комедиен актьор. Казва, че забавните истории най-много пасват на характера му на ведра личност.
"Аз съм весел и позитивен човек, затова и съм най-естествен, когато участвам във весели филми. Докато играя, се забавлявам. Няма по-хубаво нещо от това - професията да ти бъде хоби", твърди Брадли.

Новини

Папараци хванаха Ирина Шейк, Брадли Купър и дъщеря им в мола

Моделът Ирина Шейк и актьорът Брадли Купър бяха...

Брадли Купър целуна Лейди Гага

Холивудската звезда Брадли Купър награби страстно поп...

Ирина Шейк и Брадли Купър станаха родители

Ирина Шейк и Брадли Купър официално вече са горди...

Кога ще се роди бебето на Брадли и Ирина?

На път е едно от най-сладките и красиви бебета в Холивуд...

Гага измъква Брадли Купър от затвора

С мощен глас и авторски композиции...

Брадли и Ирина Шейк вдигат сватба

Връзката на Брадли Купър и Ирина Шейк явно става все...

Битка за Брадли Купър

Лейди Гага участва в снимките на може би най-гледаното ТВ...

галерия

Няма снимки, свързани с този профил.

Няма коментари към този профил !