Notice: Undefined property: Smarty::$cacheing in /home/slava/m.slava.bg/lib/Smarty.class.php on line 697
slava.bg - Профилът на Скарлет Йохансон

профили

Скарлет Йохансон

Скарлет Йохансон

Рождена дата: 22.11.1984
Пол: Жена

Скарлет Йохансон е родена в Ню Йорк на 22 ноември 1984 година. Тя е едно от петте деца в семейството. След развода между родителите й Скарлет изживява малка криза, като се опитва да контактува и с двамата си родители. Тя е единственият член на семейството, който решава да се занимава с кино. Да бъде звезда в киното е нейна мечта, откакто е на три.
Скарлет Йохансон прави професионалния си дебют на театрална сцена в Бродуей. След театралното й представяне зашеметяващата актриса взима участие в седем филма. Йохансон получава международно признание за таланта си от ролята на Грейс МакЛийн във филма на Робърт Редфорд „Повелителят на конете”. С това си участие Скарлет печели награда за млад талант – YoungStar, и номинация за Blockbuster Entertainment Award. С участието си във филми като „Призрачен свят” и „Американска рапсодия” Йохансон спечелва и признателността на публиката. Популярността на младата и талантлива красавица след “Любовна песен за Боби Лонг” с Джон Траволта и “Черната далия” на Брайън Де Палма, чиито снимки бяха направени в България, силно нараства.
Скарлет Йохансон се превръща в една от сензациите на Холивуд след участието си в “Изгубени в превода”. Сред множеството награди, които печели за тази роля, са: “BAFTA” за главна женска роля, номинация за “Златен Глобус” за главна женска комедийна роля, награда от фестивала във Венеция за женска роля.
Нарастващата популярност на Скарлет Йохансон, интригуващата й външност и определенията на критиците, наричащи я “новата Лорън Бакол”, й печелят и рекламен договор с известната модна къща “Келвин Клайн”, чиито продукти тя ще рекламира.

Новини

Скарлет Йохансон показа ново гадже и нова татуировка

Скарлет Йохансон и Колин Джост направиха своя дебют като...

Трети брак за Скарлет Йохансон?

Холивудската звезда Скарлет Йохансон върви към трети...

Вече е официално: Скарлет Йохансон и Колин Джост са двойка

За първи път Скарлет Йохансон и Колин Джост се появиха...

Скарлет Йохансон с ново гадже след развода

Прясно разведената Скарлет Йохансон има нов мъж до себе...

Гаджето на Скарлет Йохансон: Тя е удивителна

Телевизионният водещ Колин Джост първи коментира...

Скарлет Йохансон официално разведена

Холивудската актриса Скарлет Йохансон подписа документите...

Скарлет Йохансон ухажва ди Каприо в София

“Красиви и прокълнати“ е най-новото...

галерия

Няма снимки, свързани с този профил.

Няма коментари към този профил !