профили

Скарлет Йохансон

Скарлет Йохансон

Рождена дата: 22.11.1984
Пол: Жена

Скарлет Йохансон е родена в Ню Йорк на 22 ноември 1984 година. Тя е едно от петте деца в семейството. След развода между родителите й Скарлет изживява малка криза, като се опитва да контактува и с двамата си родители. Тя е единственият член на семейството, който решава да се занимава с кино. Да бъде звезда в киното е нейна мечта, откакто е на три.
Скарлет Йохансон прави професионалния си дебют на театрална сцена в Бродуей. След театралното й представяне зашеметяващата актриса взима участие в седем филма. Йохансон получава международно признание за таланта си от ролята на Грейс МакЛийн във филма на Робърт Редфорд „Повелителят на конете”. С това си участие Скарлет печели награда за млад талант – YoungStar, и номинация за Blockbuster Entertainment Award. С участието си във филми като „Призрачен свят” и „Американска рапсодия” Йохансон спечелва и признателността на публиката. Популярността на младата и талантлива красавица след “Любовна песен за Боби Лонг” с Джон Траволта и “Черната далия” на Брайън Де Палма, чиито снимки бяха направени в България, силно нараства.
Скарлет Йохансон се превръща в една от сензациите на Холивуд след участието си в “Изгубени в превода”. Сред множеството награди, които печели за тази роля, са: “BAFTA” за главна женска роля, номинация за “Златен Глобус” за главна женска комедийна роля, награда от фестивала във Венеция за женска роля.
Нарастващата популярност на Скарлет Йохансон, интригуващата й външност и определенията на критиците, наричащи я “новата Лорън Бакол”, й печелят и рекламен договор с известната модна къща “Келвин Клайн”, чиито продукти тя ще рекламира.

Новини

Скарлет се омъжва за трети път

След два брака и два развода зад гърба си, Скарлет...

Скарлет Йохансон каза Не на саудитското финансиране за филм с нея

Престолонаследникът на Саудитска Арабия Мухамад бин...

Какво означава новата татуировка на Скарлет Йохансон?

Новата татуировка на Скарлет Йохансон направи своя...

Скарлет Йохансон - най-високоплатената актриса

Скарлет Йохансон е най-високоплатената в света, поне...

Скарлет Йохансон се отказа от трансджендър роля

Скарлет Йохансон няма да се появи на големия екран като...

Скарлет Йохансон става трансджендър

Холивудската красавица Скарлет Йохансон ще премине в...

Скарлет Йохансон показа ново гадже и нова татуировка

Скарлет Йохансон и Колин Джост направиха своя дебют като...

галерия

Няма снимки, свързани с този профил.

Няма коментари към този профил !