профили

Къртни Кокс

Къртни Кокс

Рождена дата: 15.06.1964
Пол: Жена

Звездата от Приятели Къртни Кокс направи голям удар. Двамата със съпруга й Дейвид Аркет са изпълнителни продуценти на сериала Скандално, който веднага предизвика интереса на публиката и има предпоставки да се превърне в истински хит на Нова телевизия. Той разказва за забавния свят на клюкарските издания и с това е голямо изкушение за публиката.
Къртни се превъплъщава в ролята на Луси, която е главен редактор на две списания едновременно. Тя е още по-хубава, силна и амбициозна, отколкото я помним като готвачката Моника Гелър в Приятели.
Често й се налага да се съблича заради ролята на клюкарка номер едно на Америка. За по-горещите сцени й е било предложена да има дубльорка, но тя категорично е отказала.
“Не съм малко момиченце. Вече съм жена. В началото бях малко стресирана от идеята, но после си казах, че ще бъда това, което съм. Това е страхотна промяна”, заявява сладураната.
В сериала  пък можете да видите прототипи на много звезди като Бритни Спиърс – изгорилата лицето си попзвезда и наркоманка Кони Кокс, Джордж Клуни – мачото, който всъщност е хомо и във филма се казва Джак Доусън, и много други.

Новини

Къртни Кокс официално с нов

Къртни Кокс, позната у нас като главна героиня от...

Къртни Кокс в нов сериял

Известаната актриса от "Приятели" Къртни Кокс...

Къртни Кокс си дава почивка

Звездата от Приятели Къртни Кокс Аркет разкри вчера...

галерия

Няма снимки, свързани с този профил.

Няма коментари към този профил !