Претендентка за Мис Плеймейт скочи в усмирителна рокля

17.11.2017 17:15 | Видян 2245 пъти

Претендентка за Мис Плеймейт скочи в усмирителна рокля

Претендентка за титлата Мис Плеймейт 2017 грабна главна роля в театралната постановка Не казвай на никой. Чаровната Ана-Мария Чернева, която редовият зрител помни от риалити сериала София – ден и нощ, е една от шестте дами, които ще разкрият истината за женското начало в спектакъл по пиесата Усмирителни рокли. 

Постановката ще се играе в театър Сълза и Смях на 27 ноември, като не се препоръчва за лица ненавършили 16 години, пише монитор. Сценографията е дело на Оля Афиногенова, а за хореографията отговаря Яница Атанасова.

Междувременно Ана-Мария бори стереотипа, че красивата глава не се слави с бърз ум, в компанията на още 12 момичета. В тазгодишното издание на Мис Плеймейт участничките на възраст между 18 и 30 години ще демонстрират личност, а не тела.

Целта на организаторите е да възродят култа към естествената красота, затова и повече от половината претендентки, които ще се разходят по котешката пътечка, нямат корекции по бюста си. 

Гласуването се извършва онлайн на сайта playboy. bg до 29 ноември, а победителката ще бъде окичена с почетната лента през декември.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Огледало на войната в Темата на NOVA

Това е свят, който не познаваме. Далечно място, където...

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Няма коментари към тази новина !