Галена се похвали: Бербатов ми пише мръсни sms-и

16.11.2017 14:15 | Видян 2355 пъти

Галена се похвали: Бербатов ми пише мръсни sms-и

Според клюката знойната Галена показала на приятелките си СМС-и, които съдържали неприлични предложения.

Всички съобщения завършвали с подпис DB – инициалите, с които 36-годишният нападател обичал да се представя. Едно от съобщенията било особено мръснишко.

Галена обаче твърдяла, че не се е поддала на секс офанзивата и резнала натегача от Благоевград, макар бившият капитан на националния отбор да е сред най-желаните мъже у нас. Друг е въпросът дали флиртаджийската греда на футболиста с чалгарката е истина, или просто певачката си прави реклама.

Факт е, че и двамата са семейни, пише седмичник. Бербо от дълги години живее с Елена Щилянова, от която има две щерки - Деа и Елия. 32-годишната Галена пък е омъжена за своя любим Галин, с когото се радват на двама сина – Стефан и Александър.

Не е изключено обаче Бербатов действително да е залитнал по сексбомбата от Смядово. Знае се, че миналата година Митко го удари на живот, след като напусна гръцкия тим ПАОК (Солун).

Без професионални ангажименти футболистът се прибра у нас, и изкара по-голямата част от лятото в баровския си апартамент в Слънчев бряг, където са и най-оборотните чалготеки на Черноморието.

Някогашният голаджия на Манчестър Юнайтед и Тотнъм не е от най-заклетите фенове на чалгата, но подобни нощни купони не са му чужди. Особено когато е в почивка и не спазва стриктен режим. Нищо чудно покрай някое участие на Галена в Слънчака Бербатов да си е направил устата за телефонния номер на фолк звездата.

В крайна сметка обаче секс стрелите му не улучили в десетката, по думите на самата певица. Нейни колежки обаче се съмняват доста в праведността ѝ, предвид палавото ѝ минало и постоянните слухове, че е слагала рога на съпруга си Галин.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !