Стоянка и Муки тръгват из България

16.11.2017 13:45 | Видян 321 пъти

Стоянка и Муки тръгват из България

Биографичната книга за легендата на българския театър Стоянка Мутафова „Добър вечер, столетие мое!“ започва национално турне. Предстоят й премиери в Пловдив и Стара Загора. Под тепетата събитието ще се състои на 24 ноември, петък, от 19.00 ч. в хотел „Рамада“, а в града на липите – на следващия ден от 17.00 ч. в парк-хотел „Стара Загора“.

Входът и за двете прояви е свободен, за да може всеки, който пожелае, да се докосне до примата на родния театър, да се снима с нея и да получи автограф. Тази възможност ще даде и авторката на томчето – чаровната Мария Грубешлиева-Муки, която също ще присъства на мероприятията редом с неотразимата си майка.

Актрисата, дарила усмивки и радост на няколко поколения, разказва за живота си с мъдрост и прави оценка на грешките и успехите си със скромността на великите. В спомените й оживяват колоси на българската култура, които лично е познавала. Подробностите от срещите й с тях, разбира се, са забавни, защото Стояна умее да разгадава хората и да прощава техните слабости, отбелязват издателите.

Лудории и комични ситуации се редуват с драматични истории за любов, пропуснати възможности и загуба на скъпи на сърцето й хора. В томчето има много неизвестни факти за живота на актрисата и дори пазени до днес семейни тайни. Това е книга за 95 години пълноценен живот в изкуството, а организаторът на турнето й Евгени Боянов обещава екипът да гостува във всички големи български градове в близките месеци.

Източник: Monitor

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Радина пръска хилядарки по сина на...

Над 20 хиляди долара пръсна за ваканцията на любимия си...

Бруклин Бекъм с ново гадже

Новата приятелка на Бруклин Бекъм се казва Хана Крос и е...

Няма коментари към тази новина !