Второ момиче за Ким и Кание

15.11.2017 13:09 | Видян 1791 пъти

Второ момиче за Ким и Кание

Съвсем скоро Ким Кардашиян и Кание Уест ще се сдобият с трето дете, но този път то се износва и ражда от сурогатна майка. Медицински причини накарали риалити звездата да прибегне до този ход, а сега тя разкри, че много по-лесно й било предишните два пъти, когато сама минавала през различните етапи на бременността.

„Сега е много по-различно. Всеки, който си мисли, че това е по-лесният начин да имаш дете, много греши. Напротив – много по-трудно е, защото контролът вече не е в твои ръце. Да, избираш жена, на която имаш доверие, с която сте усетили връзка, но все пак... трудно ми, когато знам, че сама съм си износила предишните две бебета, а това сега не съм“, каза Кардашияан.

И въпреки че тя и семейството й упорито крият какъв ще е полът на третото дете, то в интервю за шоуто на Елън Дедженерис без да иска Ким го разкри и потвърди. Направи го, докато разказваше за бебешкото парти, което е направила преди появата на новороденото.

„Всички донесоха много подаръци и играчки. На следващия ден Норт ги отваряше и каза – мамо, след като сестричката ми все още не е тук, мисля, че трябва да занеса всички играчки в моята стая, да си поиграя и да ги пазя, аз да сме сигурни, че всичко с тях ще е наред, когато се появи тя“, каза Ким.

Е, вече знаете – ще бъде момиченце. Тя и Кание имат освен 4-годишната Норт и момченце на годинка и половина, което кръстиха Сейнт. Все още не били избрали име на третото дете и им било много трудно. Но визирайки имената на Норт Уест и Сейнт, напълно ги разбираме. Не може да се казва просто Джени, например.

Източник: eva.bg
Снимка: Instagram

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ето кои грабнаха статуетките на...

За поредна година на Световния ден на театъра – 27 март,...

Преоткрих женския полов орган. Живи...

"Аз два пъти ходих на Пинг Понг шоу в Тайланд. Предлагах...

Няма коментари към тази новина !