Елън Пейдж се срамува от филма с Уди Алън

13.11.2017 17:58 | Видян 2187 пъти

Елън Пейдж се срамува от филма с Уди Алън

След като Холивуд демонизира сексуалните извращения на Харви Уайнстийн и в медиите през ден взеха да никнат или изповеди на жертви, или компромати срещу други известни насилници, актрисата Елън Пейдж пусна напоително писмо със своята позиция по темата. Звездата от „Джуно“ призна, че се срамува от ролята си в „На Рим с любов“ на Уди Алън.

Режисьорът е известен с афинитета си към младите момичета и през годините е обвиняван в издевателства над част от доведените си дъщери от брака с Миа Фароу. „Снимах се в негов филм и това е най-голямата грешка в кариерата ми. Срам ме е, че го направих. Тогава обаче все още не бях открила своя глас, не бях човекът, който съм днес, бях под натиск, защото "естествено, че ще се съгласиш, когато те канят във филм на Уди Алън". , обяснява Пейдж.

Тя разкрива, че на 16 й е посегнал видео техник, а режисьор се опитал да я убеди да спи с 30 години по-възрастен мъж и да му разкаже „как е минало“. Друг я завел на вечеря с ясните намерения да продължат разговора в хотелската му стая. Най-голям шамар като тийнейджър в развлекателната индустрия обаче изяла от режисьора на X Men Брет Ратнър, който обявил пред целия каст, че тя е лесбийка.

„Бях на 18-годишна възраст. Той се обърна към жената до мен, по-възрастна с десет години, посочи ме и каза: "Трябва да я чукаш, за да я накараш да разбере, че е хомо".Този човек, който ме избра за филма си, реши да сложи началото на неколкомесечния снимачен процес с ужасен безпардонен призив. Той ме "издаде" без никаква мисъл за това как бих се почувствала - акт, който днес всички приемаме за хомофобски.“, обяснява Пейдж. „Искам Холивуд да се събуди и да поеме отговорност за това, че всички имахме своята роля в тази ситуация.“, завършва тя.

Източник: Monitor



автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Миа Халифа мачка котето (ВИДЕО)

Котето си за рекламна муцуна на гащи използва Миа...

Кейт Бланшет идва в Кан с уникален...

The Best Immersive Work Award или наградата за Потапящи...

Няма коментари към тази новина !