Животът на Кобилкина пред разпад

13.11.2017 14:51 | Видян 2169 пъти

Животът на Кобилкина пред разпад

Романтичният брак на най-известната сексоложка у нас – фамозната Наталия Кобилкина, и гръцкият милионер Такис Дретакис, е пред разпад. Рускинята била силно притеснена, че вторият й брак ще приключи за броени месеци, а след това ще трябва сама да се бори за оцеляването си и да мисли нови схеми за семинари, с които да припечелва пари от наивници, вярващи че с думи могат да станат по-добри в леглото, а „с адин пръст на клитар дастигате галактический аргазъм”.

Наталия планувала да роди дете на Такис, но въпреки усилените опити, бебе така и не се получавало. Това изнервяло секс лекторката до краен предел и тя често била пред прага на жестока истерия, която едва овладявала. Пред приятелки споделяла, че ситуацията, в която е, напълно я отчайва – от една страна водела охолен живот, но от друга дните й били празни, защото появата на наследник се бавела, а тя била обещала син на Дретакис. Кобилкина изпитвала притеснения, че богатият й съпруг може да размисли и да си потърси нова невеста. Рускини в Гърция не липсвали, пристигали на тумби и били готови на всичко, за да се „обзаведат” с гръцко гадже и да заживеят по европейски.  

Завистливи момичета подхвърляли зад гърба й, че майсторката на различните видове любовни практики вероятно е наказана от съдбата. Покрай семинарите, които организирала, доста двойки се развели и съвсем логично било организаторката им да последва тяхната съдба. Сбирките били посещавани от мъже, които търсели разнообразие от семейното гнездо. Вместо да се порадват на едно-две приключения обаче, те предпочели да напуснат жените си, за да се „гмуркат” в креватните умения на приятелки на Кобилкина. Клетвите на изоставените вероятно са стигнали рускинята, която преди Такис също въртеше греховна любов със семеен.  

Порно актьорът Алекс Ломски едва опази брака си от амбициозната Кобилкина, която бе решила да го разведе и задоми за себе си, издават запознати с житието на хубавицата. В него обаче била влюбена и приятелка на сексоложката. Двете жени едва не стигнали до бой с дамски чанти и скубане на коси заради мачото, който тарикатски се „наиграл” с  мераците им, а след това се кротнал в прегръдките на законната си половинката Еделвайс.

Забежките на рускинята не били една и две и започвали от времето прекарано в Украйна, където работела в стриптийз бар, макар че Наталия отрича яростно този факт с днешна дата. Палавницата била свръх амбициозна, но поради естеството на професията трудно намирала сериозни гаджета.  

Първата й смислена любов се оказал нашенецът  Делчо Добрев, с когото живяха в сговорчив брак цели 12 години. В началото на брачното им съжителство госпожата имала мераци за дете. По куп неизяснени причини брюнетката не успяла да забременее, макар че посещавала лекарски кабинети и навсякъде я уверявали, че няма причина да остане бездетна, пише "Уикенд".

С времето Кобилкина решила да трансформира майчинската си енергия в нещо по-така, защото й писнало от ролята на домакиня, която по цял ден готви и глади на любимия Делчо. И понеже се чудела какво  й се отдава най-добре, стигнала до извода, че ще припечела от съвети за секс, за това как да разпалим любовта на мъжа, как да задържим съпруга си единствено и само в нашия креват и други подобни.

Кобилкина тепърва ще плаща за греховете си. Тя направи пари от нищото – едва ли не от въздуха, приказвайки пълно щуротии за секс. Ако наистина притежаваше някакви свръх умения, които да предава на жените или на мъжете, щеше да оправи първо своето семейство, а не да се лута като муха без глава. Говори, че е много морална жена, но забравя, че ходеше със семейни, че докато беше с Делчо,поглеждаше непрекъснато настрани, че направи пътешествия в чужбина с приятелки, но никога не уточняваше дали тези приятелки са от мъжки или от женски пол.

Може би за нея сексът с мъжете е бил просто секс семинар, но има дами, които гледат на това като на изневяра. Кълнат я и очевидно клетвите ще я стигнат, макар и в Гърция, където за сега се спотайва и стои далеч от организацията на палави семинари”, издават познати на фурията.

Източник: БЛИЦ

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Няма коментари към тази новина !