Венета Райкова с пари и имоти от Косьо Самоковеца

10.11.2017 17:58 | Видян 3562 пъти

Венета Райкова с пари и имоти от Косьо Самоковеца

Просперитетът, който в последните години Венета бележи в личен и професионален план, се дължи на отчасти на сочения за един от най-големите контрабандисти на прехода – Косьо Самоковеца.

Наред с езотеричната литература, на която е запален фен, блондинката от Попово попаднала на томче за убитите криминални босове в България. По-късно Венета отчела този факт като знак от съдбата, попадайки на пасаж, от който научила, че Косьо Самоковеца е бил посветен в силата на мисълта и от книгите на духовните водачи се е научил да я използва по най-ефективния начин.

Самоковеца споделя, че благодарени на тайна, която прилага в живота си, за няколко години е сбъднал всички свои мечти. Купил си апартамент 300 квадрата на пъпа на София, на стените на който висели картини от Майстора и Златю Бояджиев, построил хотела си в Боровец, подкарал и джип Мерцедес. Сдобил се с жилище и три бутика в Лондон. Друг е въпросът, че всичко това сее случило с незаконни дейности, пише Ретро.

Изненадана от разкритията му, Венета си купила настолната книга на Косьо „Най-великият търговец на света“ от Ог Мандино. Извадила 10 изречения и си ги повтаряла всеки ден. С тайните на Самоковеца и наученото от книгата, Райкова спечелила 75 000 лева от „Сделка или не“, по същия начин се сдобила и с апартамента си.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Няма коментари към тази новина !