Джулия Робъртс отново е най-красивата жена в света

10.11.2017 14:08 | Видян 2620 пъти

Джулия Робъртс отново е най-красивата жена в света

Джулия Робъртс отново е най-красивата жена в света. Списание People връчи честта за 2017г. на Робъртс, което я направи за пети път носител на титлата.

За Джулия това означава, че се хвалят по правата на често срещания колега Джордж Клуни. Клуни е обявяван два пъти за най-секси мъж, което е впечатляващо постижение за някои, но и много по-ниско от рекорда на Робъртс.

Джулия Робъртс се пошегува с People: "Ще спомена това в моята коледна картичка за Клуни тази година."

Актрисата също така заяви, че е "много поласкана" от селекцията и изрази своята вяра, "мисля, че съм на върха", сега, след като нейните "неудобни" години са зад нея.

Робъртс е била обявена за най-красива жена в света през 1991, 2000, 2005 и 2010 година.

Първият път тя е била само на 23 години и на прага на своята изгряваща звезда в Pretty Woman. Тогава актрисата не е осъзнала значението на филма по онова време.

Тя казала на хората: "Спомням си, че съм чела ..." Тази седмица излязоха доста жени и направиха толкова много пари ", и аз си помислих:" Това ли са много пари? Добре ли е? Не знаех."

Филмът в крайна сметка беше от съществено значение за Робъртс, но показа на публиката, че макар тя да беше наистина красива жена, тя също така беше много повече.

Източник: Wmagazine

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Новият албум на Бионсе е тук

Албумът на Бионсе е тук. Нейният нов по-дългосвирещ...

Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Няма коментари към тази новина !