Енчев изрита Румънеца от дуото им

11.11.2017 09:15 | Видян 1761 пъти

Енчев изрита Румънеца от дуото им

Рапърът Георги Енчев изгони дуетната си половинка Адриан Рачев от групата. Музикантите обявиха края на дуото с кратко съобщение във Фейсбук, пише "Телеграф".

"Скъпи приятели, с огромна болка ви съобщавам, че от вчера група Румънеца и Енчев спира да съществува и да осъществява музикална дейност. Благодаря на всички вас за подкрепата през изминалите 20 години", това се съобщава в публикацията на официалната им страница във Фейсбук.

Новината шокира голяма част от феновете им, които веднага попитаха какво се е случило и какъв е проблемът. Румънеца и Енчев създават заедно музика от 1996 година, а в последната една година са се отдали на организирането на фестивали на балканската култура.

"Телеграф" потърси и двамата рапъри за коментар каква е причината за разпадането на дуото им. "Нямам никаква представа, че дуото приключва. От вас го научавам. Трябва да проверя. Нямам представа, ако Енчев нещо е написал и се отказва - групата ще се казва Румънеца", споделя през смях Адриан.

Очевидно Енчев сам е взел решение да изрита половинката си. Един от почитателите им коментира, че се разделят сега, за да се съберат пак след 10 години, както обикновено правят световните банди.

Двамата пускат хитове като "Пипни ме тук", "Шатрата", "Моята жена", а последният им албум "Слънцето и ти" излезе през 2012 година. В него участие взеха много гост-звезди, сред които Рачков, Пищова, "Бон-бон" и др.


автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Няма коментари към тази новина !