Фики оставя Гюлджан

09.11.2017 17:06 | Видян 2476 пъти

Фики оставя Гюлджан

Попфолк певецът Фики Стораро ще остави бременната си съпруга Гюлджан за месец. Причината не е уплаха от отговорността да стане татко, а че стяга куфарите за Биг Брадър: All Stars. За появата на изпълнителя на Пате в риалити формата загатна тв водещият Ники Кънчев.

Той предложи на фолкиконата Сашка Васева да обмисли дует със Стораро-младши, тъй като „скоро може да го видим“. Участието на 22-годишния певец е една от причините той и чаровната Гюлджан да отложат медения си месец в Париж, пише монитор. Воаяжът до френската столица е подарък за младоженците от кумовете им Галена и Галин, които подкрепиха старта на семейния им живот и със солидна сума в плик.

Фики и нежната му половинка, които се разходиха до олтара миналия месец, замразяват плановете за пътешествието и заради появата на първата си рожба. Двамата ще гушнат момченце в началото на другата година, което ще кръстят Тунчер, както е и цялото име на Стораро-старши.

Междувременно стана ясно, че силиконката Светлана Василева подбира рокли и изкуствени мигли за втора визита при Големия брат. Това учуди някои от последователите на плеймейтката, тъй като новата ѝ изгора – милиардерският син Християн Гущеров, бе против изявите на бившата си жена Мария във ВИП-сезона на шоуто, чийто финал е утре.

Именно там миньончето сподели пикантни детайли около раздялата им - как тя се изнесла от имението му в Бояна само с дрехите на гърба си и ѝ се наложило да продаде бижутата си, за да има с какво да плаща училището на дъщеря си. Заралийката описа Гущеров като малък деспот, от който получавала само обиди и заплахи и който отказвал да ѝ даде развод.

В списъка с ухажваните звезди, които да се разпишат с участие в предаването, влизат още първият победител в историята на ВИП Брадър Константин, Мариана Попова и любимият ѝ - актьорът Веселин Плачков, ловецът на бежанци Динко и попфолк изпълнителката Дебора, която придоби популярност след появата си в Черешката на тортата.

Любимецът на зрителите Джино Бианкалана, който спечели формата през 2015 г, ще прекрчи прага на Къщата с бастун. Бившият годеник на Джена пострада в зверска катастрофа в Чикаго, в която едва не загина и претърпя няколко операции на крака.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Няма коментари към тази новина !