Мили Боби Браун издържа цялото си семейство

06.11.2017 18:00 | Видян 2934 пъти

Мили Боби Браун издържа цялото си семейство

Само допреди няколко години семейството на Мили Боби Браун изнемогва и няма представа дали ще могат да си платят сметките и наема. Днес обаче 13-годишната им дъщеря ги издържа всички, като богатството й се равнява на близо пет милиона паунда.

Тя е едно от общо четири деца, родена е в Англия, но родителите й решават да се преместят в Лос Анджелис, защото вярват в таланта й. Те са от средната класа и залагат всичко, което имат, за да осъществят мечтата на Мили за актьорска кариера. Когато се местят в меката на киното нямат никаква представа дали дъщеря им ще успее да пробие, нито дали ще има какво да ядат след месец.

Те обаче залагат на мечтата и сега Мили Боби Браун издържа цялото семейство. Вторият сезон на сериала „Stranger Things”, благодарение на който тя успя да пробие, се радва на огромен успех. А това означава, че бъдещето на Мили и на семейството й вече е оцветено в розово. Или най-малкото има някаква сигурност. 

13-годишното момиче има рекламни договори с Calvin Klein и Converse. За един епизод от "Stranger Things” тя получава по £23 000. Ще я гледаме и в следващия филм за Годзила, който трябва да излезе през 2019 година и за който си е договорила хонорар от £770 000 плюс пет процента от приходите от мърчандайз. 

Ако „Godzilla: King Of Monsters“ се окаже успешен и има продължение, за него тя ще получи между 2.3 и 3.4 милиона паунда. И ако трябва да изведем някаква поука, то тя е – вярвайте в мечтите и най-вече в децата си.

Източник: eva.bg

 

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ергенът отпрати Барбара и Виктория

Състезателката по борба Барбара Иванова и спортният...

Не съм комарджия, продадох 60...

Не съм комарджия, играл съм само покер и съм спечелил...

Няма коментари към тази новина !