Наталия Гуркова заряза мъжа си

06.11.2017 14:20 | Видян 2150 пъти

Наталия Гуркова заряза мъжа си

Топ манекенката Наталия Гуркова се раздели с мъжа си- Джордже Михалевич, и вече почти половин година е сама в София. 

Това се случило заради ревността на миската, която на няколко пъти хващала мъжа си да флиртува с други красавици. „От две години Наталия се върна за постоянно у нас, като самата тя обяснява, че я е страх от престъпността в Южна Африка, където доскоро бяха с мъжа й. Сега той живее повече при майка си, отколкото с нея“, категорични са приятелките на Гуркова.

Доказателство за думите им е, че почти през вечер красавицата е на парти или светско събитие, облечена с официална рокля иил като за купон, но винаги сама. В това време Джордже Михалевич също се изявява като свободен мъж. Той е търговец на диаманти и антики, което го превръща в желана плячка от златотърсачките, не само у нас, но и по света. 

На снимки с поредната красавица, която е прегърнал бизнесмена се натъкна „България днес“. Те са в Интернет профила на майката на Михалевич – Мира. Жената явно добре познава фенката на сина си, тъй като има общ фотос с нея от екзотична ваканция само преди дни. От своя страна Мира Михалевич е изтрила всички общи снимки на Наталия с нейния син от профила си. Възрастната жена не коментира дали двамата са разделени, защото не се бърка в работите на двойката. 
 
Раздялата на семейството била факт от години, но двамата перфектно замазвали очите на близките си и приятелите си, като споделят в публичното пространство, че връзката им е перфектна. В края на краищата обаче се виждат само в края на седмицата, когато бизнесменът идва у нас, за да види децата си. Според приятели на миската развод скоро няма да има, тъй като раздялата устройвала и двамата напълно.

Източник: hotArena 
 
 

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

На път за Шенген в Темата на NOVA

Чували ли сте за село Шенген? Място с 1500 жители – в...

Вкусът на България стартира...

Тази събота от 11:00 ч. „Вкусът на България“ по bTV ще...

Няма коментари към тази новина !