Виолета без гащи във Фермата

05.11.2017 09:06 | Видян 2158 пъти

Виолета без гащи във Фермата

Вдовицата Виолета от Фермата влезе в ролята на Пепеляшка снощи, след като в един и същи ден беше избрана за ратай и за дама на изискана петзвездна вечеря.

Хубавата Вили първо получи покана от хлътналия Яни да му прави компания, докато хапва от вкусотиите на Петър Михалчев от Мастър Шеф. Селският ерген спечели награда гурме от един от най-елитните готвачи, след като даде само верни отговори на историческия куиз.

Малко след като избра Вили, тя отново беше избрана – но този път за втори дуелист от Ивона и така тя попадна на ратайския бряг. Пепеляшка от Фермата обаче не се бави много като ратай и бързо хвърли работните дрехи за сметка на рокличка и секси чорапи.

Предизвикателната вдовица дори обясни на ергена, че отново е пропуснала бельото и под роклята няма нищо, което да спре желанията му, пише БЛИЦ. Двамата се сближиха преди седмици, а оттогава селският ерген се точи на хубавата вдовица, която не спира да го изкушава, но и не стига до крайности въпреки няколкото директни предложения за секс, които получи от него.

Близостта между двамата беше отбелязана и от шеф Михалчев, който ги посрещна и им сервира сватбарски сет с български продукти, поднесени през неговия поглед.

„Много сте еднакви, да не сте брат и сестра или мъж и жена? Какво следва, брак?“, поинтересува се елитният готвач.

Изгладнялата фермерска двойка получи истински изкушения на фона на традиционното си меню от боб, леща и ориз. В изтънчената селекция на шеф Манчев имаше екзотични попадения като корен от лотос, сладолед от ревен, локум от рози и вино от пресни сливи. Три салати, говежди език в доматен сос, омлет с гъби бяха друга част от менюто.

Яни, който печели гурме вечеря от Мастър шеф за втори път, отново се оказа неподготвен за минималистичните купички, в които беше сервирано петзвездното меню. Малко след като изпрати Пепеляшка отново на ратайския бряг, ергенът седна да си дояде от храната на останалите – ориз по фермерски.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Няма коментари към тази новина !