Кевин Спейси се подложи на лечение

03.11.2017 11:23 | Видян 1291 пъти

Кевин Спейси се подложи на лечение

Известният американски актьор Кевин Спейси, който бе обвинен в сексуални посегателства, смята да се подложи на преглед и лечение.

Това съобщи списания Variety, позовавайки се на негов представител. На 30 октомври американският актьор Антъни Реп обвини актьора в сексуално посегателство. Той разкри, че през 1985 година, когато бил 14-годишен, Спейси се опитвал да му посегне по време на купон. Тогава актьорът бил на 25 години.

Според Реп домакинът го напоил с алкохол и се опитал да легне с него в леглото, но бил зверски пиян, благодарение на което невръстният Реп избягал. Самият Спейси каза, че не помни този инцидент, то поднася извиненията си, ако наистина е имало такъв случай. Впоследствие още няколко души го обвиниха в същото – мексиканският актьор Робърт Кавасос, американския режисьор Тони Монтана и британският барман Дениъл Бил. В хода на разразилия се скандал Кевин Спейси призна, че е гей.

Той е награждаван два пъти с „Оскар“ – през 1996 година за поддържаща поля във филма „The Usual Suspects“ и през 1999 година за най-добра главна роля във фирма „Красота по американски“. Междувременно стана ясно, че спира хитовия сериал с негово участие „House of cards“, а екипът на наградите „Еми“ се отказа да му връчи приз за цялостно творчество, както бе обявено по-рано тази година.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Няма коментари към тази новина !