Райковa: Няма да погреба баща си, улично куче ми е по-близко от него!

03.11.2017 10:20 | Видян 1894 пъти

Райковa: Няма да погреба баща си, улично куче ми е по-близко от него!

Водещата на предаването "Папараци" по bTV Венета Райкова вече е издала присъда на баща си и решението й не подлежи на обжалване. Водещата на "Горещо" е категорична, че човекът, който я е създал, е единствено неин биологичен родител и нищо повече, пише "Уикенд".

"Често го наричам "този, който ми се води баща" и дотам", признава блондинката на всеослушание. Журналистката никога не е криела, че драмата на живота й е отсъствието на силно рамо в детството и младите й години. По време на брака й с майка й, татко й Румен Райков си затвърдил любовница и ги изоставил. От втория брак на биологичния си баща водещата имала сестра, с която всъщност не поддържала връзка.

"Хората не могат да разберат, че с майка ми никога не сме ламтели за пари. Имали сме нужда единствено от мъжко рамо, на което да поплачем, за да се успокоим Такова обаче така и не получихме", изживява отново болката си Райкова. Днес тя е безчувствена към мъжа, който я е създал. Горчивината в сърцето й към него стига дотам, че тя с ръка на сърцето си признава, че дори не би го погребала.

"Нека ме съди, който иска! Никой не знае какво съм преживява, за да коментира постъпките ми. За мен той е чужд човек. Едно улично куче ми е по-близко от него", категорична е телевизионната звезда на bTV. Предаването, което Венета наследи от Николета Лозанова, се радва на изключително висок рейтинг, показват обобщените резултати за октомври. Според класацията на ГАРБ неделното шоу е второто най-гледано предаване на телевизията, след "Фермата", като много често бие даже новините.

 

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Един от обвинителите на Кевин Спейси...

Делото на Кевин Спейси за сексуално посегателство се...

Мадона искала дете от Денис Родман

Мадона искала да има дете от Денис Родман. Това разкри...

Няма коментари към тази новина !