Владо Николов иска да се връща във Фермата

03.11.2017 10:05 | Видян 1407 пъти

Владо Николов иска да се връща във Фермата

Бягството от цивилизацията изглежда се е харесало на волейболния шампион Владо Николов и той е изявил желание да се върне за няколко дни във „Фермата“, издадоха хора от екипа на шоуто по бТВ.

Николов излезе от риалитито по своя инициатива, след като би на дуел селския ерген Яни. В крайна сметка той му подари мястото си в култовото риалити и обясни, че семейството му и волейболният „Левски“ имат нужда от него, докато той се забавлява. Оказа се обаче, че изолираният живот му е паснал идеално и сега шампионът обмисля как да стане пак фермер за няколко дни.

Владо беше толкова запленен от селските дейности и строежа на фермерските постройки, че призна, че се чуди какво е правил цял живот с една топка. „Ценното е когато правиш нещо с ръцете си“, откри щастието шампионът докато дълбаеше дървени паници. След това установи, че в риненето на тор няма нищо срамно, а една от най-големите му битки се оказа тази с кравата Васка. След упорити усилия обаче Николов се научи да я дои перфектно и дори обясни, че животните усещат, че е кавалер и за това са спокойни в ръцете му.

Въпреки че от месец е извън предаването, останалите фермери често въздишат по бившия капитан на волейболните национали, който влезе в лидерската си роля и във фермата.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !