Джъстин Бийбър и Селена Гомес отново заедно

02.11.2017 14:45 | Видян 1569 пъти

Джъстин Бийбър и Селена Гомес отново заедно

Канадският певец Джъстин Бийбър бе забелязан да излиза рано сутринта от дома на Селена Гомес, която наскоро се раздели с певеца Абел Тесфайе, известен с артистичния си псевдоним The Weeknd.

Бийбър е излязъл от дома на Гомес в понеделник сутринта, като преди това папараците забелязали бялата кола на 23-годишния певец пред нейния дом в Лос Анджелис. При това Джъстин бе облечен в същото облекло, както предния ден, когато бе забелязан с Гомес във вегетариански ресторант

Напускайки дома на Селена, скандалният певец отиде в супермаркет, където си купи чай. При това той не се криел от папараците. По данни на западните медии последните седем дни Джъстин и Селена били видени заедно най-малко три пъти, пише БГНЕС, цитиран от blife. Канадецът не крие, че иска отново да спечели сърцето на бившата си възлюбена, но нейното семейство не е във възторг, защото си спомня болезненото ѝ скъсване с Бийбър през 2015 г.

Това обаче не обезсърчава канадеца. "Джъстин е щастлив, че Селена е сама. Той се надява да ѝ върне доверието, за да бъдат отново заедно. Те трябва толкова много да наваксват. Тази година те изясняваха какво ги бе отчуждило, затова не е учудващо, че отново са заедно... Джъстин се промени и стана по-добър като човек и гадже", разказа източник от обкръжението му.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

На път за Шенген в Темата на NOVA

Чували ли сте за село Шенген? Място с 1500 жители – в...

Вкусът на България стартира...

Тази събота от 11:00 ч. „Вкусът на България“ по bTV ще...

Няма коментари към тази новина !