Фики и Тони Стораро с уникален жест към Гюлджан

01.11.2017 17:01 | Видян 4117 пъти

Фики и Тони Стораро с уникален жест към Гюлджан

Изключително мил жест към съпругата на Фики – Гюлджан, направиха баща и син Стораро. Двата най-добри мъжки гласа в България записаха песен, посветена на нея, със заглавие Моята жена. Това е вторият им съвместен проект, пише БЛИЦ. Първият беше съвсем в началото на професионалната кариерата на младоженеца – сингълът Кажи ми като мъж.

„Идеята беше обща и много искахме да изненадаме съпругата ми на сватбата, но покрай многото ангажименти около подготовката на тържеството, не успяхме да се справим. Може би стана по-добре, защото тогава така или иначе имахме много вълнуващи моменти, а така продължаваме да си създаваме прекрасни емоции. Все пак още сме в меден месец“, разказва Фики.

И допълва, че освен на Гюлджан, иска да посвети тази песен и на всички влюбени двойки, които току що са се оженили или им предстои това красиво събитие.

„Всички постоянно ни питаха кога ще направим нов дует и аз отговарях, че когато намерим подходящата песен или дойде времето за това. Ето че така и стана. Този път към нашия тандем се включи и Устата с ефектна рап част, за което му благодарим“, споделя Човека Глас.

Както в Кажи ми като мъж, така и в Моята жена баща и син си говорят, Фики споделя, а Тони му дава съвети и неизменно го подкрепя. Само че в първия проект се говори за любовна мъка по неподходяща партньорка, а в новия лирическият герой вече е намерил истинската половнка в живота си. И историите, и отношенията между двамата са напълно реални.

Музиката на Моята жена е арменска. Текстът е дело на Петя Радева, а аранжиментът - на Теодор Ташев.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !