Oбщинския чадър пази хотела на Д-р Енчев

01.11.2017 10:19 | Видян 2545 пъти

 Oбщинския чадър пази хотела на Д-р Енчев

Населението на пловдивското село Блещица е подложено на системен тормоз от д-р Невен Енчев. Жителите на селото се оплакват от непрекъснатия шум и мръсотия от хотела на доктора. След подадени жалби в полицията резултат няма. И ако в курортните селища музиката е позволена до 12 часа през нощта, то за д-р Енчев е изготвено друго работно време – от 7 до 4 часа. Така жителите на Белащица им остават 3 часа сън, съобщава HotArena.

В началото д-р Енчев обявил, че строи къща, после тя се превърнала в клиника, а сега е къща за гости. Шумът е непрестанен, защото има сватби и различни тържества, жалват се жители на селото пред „Господари на ефира“. Те са уведомявали полицията, които пристигали до входа на резиденцията, от там им показвали документ издаден от кмета на община Родопие, че има разрешение шумът да продължи до 4 часа сутринта.

Веселбите са законни и денонощни. Издаденото разрешително е съгласувано с кметицата на Белащица - Цветанка Читакова и началникa на 1-о РПУ на МВР – Пловдив Петър Тодоров.

Освен това жителите се жалват, че няма ями и фекалните води се стичат по улиците и се вливат в язовира на Белащица. Има и още един сериозен проблем. Пред къщата на Енчев има огромен изкоп пълен с вода, заради което къщите започват да пропадат. Тук според информационната табела ще се издигне предприятие за сладка, конфитюри и биологични масла. Разрешителното е издадено от главния архитект на общината Атанас Недевски, а проектант е неговият син Димитър Недевски. Оказва се, че общинския кмет, главният архитект и неговият син са редовни поселтители на хотела на д-р Енчев.

Жителите на Белащица, избягали далеч от шума на големия град се притесняват, че връзките на доктора с политически фигури е толкова тясна, че спокойно може да си прокрадва път и с абсурдни разрешителни да гази закона, пише още „ШОУ“.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Принц Уилям отчаяно се нуждае от брат...

Докато носи тежестта на шокиращата диагноза рак на...

Защо Кейт не даде на Уилям да седне...

Новината, че Кейт е била диагностицирана с рак и е...

Няма коментари към тази новина !