Тото и Златков с най-бедна обща култура в Къщата

01.11.2017 09:18 | Видян 2105 пъти

Тото и Златков с най-бедна обща култура в Къщата

Както всеки сезон, и тази година Биг Брадър препита съквартирантите, за да оцени общата им култура. Този път въпросите бяха от матурата за четвъртокласници, а някои от звездите показаха, че не са внимавали в час и не могат да пишат и смятат сравнително елементарни неща.

При всеки грешен отговор "учениците" бяха разтърсвани от ток, а Тото и Дани Златков бяха основните виновници за конвулсиите на останалите. Музикантът сгреши в математическата задача, сбърка изписването на думата "безскрупулен", не позна и кой е по-голям от братята Кирил и Методий.

Златков пък не знаеше какъв празник отбелязваме на 22 септември, а Енджи не даде отговор за датата 3 март. Алекс пък сгреши в правописа на думата "булчински".

Джулиана Гани издуха останалите като от зададените й въпроси сгреши само на един - посочи Слънцето за единствения естествен спътник на Земята. На един въпрос не отговори и Мегз, а пълен отличник бе Дани Петканов.

Общата култура на участниците по традиция предизвика много коментари в социалните мрежи, като Тото бе най-често на мушката. "Поне разбрахме защо групата на Йонислав се казва Скандау... то не било от ексцентричност, ами си бил неграмотен", подигра се зрител на шоуто.

В крайна сметка се оказа, че от 56 зададени въпроса, участниците дадоха грешен на 27 от тях.

Източник: tialoto.bg

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Няма коментари към тази новина !