Никол тренира с Дейвид Бекъм

31.10.2017 16:23 | Видян 1845 пъти

Никол тренира с Дейвид Бекъм

Никол Шерцингер тренира заедно с футболната легенда Дейвид Бекъм. 39-годишната певица разкри пред списание Hello!, че поддържа великолепната си форма с класове по спининг в Лос Анджелис. Тя и бившият капитан на английския национален отбор имат един и същ любим инструктор във фитнес центъра SoulCycle.

Приятелката на Григор Димитров разкрива още, че Италия е любимото ѝ място, когато има нужда от релаксация. "Италия има нещо специално във въздуха. Венеция, Флоренция, Портофино, Верона, Рим, Капри - обичам ги всички. Тя е дом на сърцето ми и духа ми", споделя Шерцингер.

Преди дни красавицата сподели, че се чувства самотна. Тя твърди, че е много сложно да балансира личния си живот със забързаната си кариера като певица и съдия в британския X Factor.

"Всеки, който жъне успехи в работата си, прави жертви. Това е жонглиране и търсене на баланса. Аз абсолютно съм пропуснала нещата в живота. Трудно е, няма да лъжа. Винаги съм на път, винаги съм сама. Мисля, че всеки в тази индустрия се чувства самотен. Връзките страдат. Погледнете ме. Аз не съм женена и все още нямам деца”, сподели Никол.

Междувременно, тя разкри, че сериозно обмисля възможността да се завърне като съдия в следващото издание на британския X Factor, пише Спортал. На Острова спрягаха Черил Коул за ново попълнение в журито на музикалното шоу, но гаджето на Гришо май ще подпише нов договор.

“Обичам го, така че най-вероятно ще се върна. Никога не знам какво ще се случи, но X Factor е като семейство за мен. Бях помолена да се върна и се надявам, че ще можем да го осъществим. Шоуто е прекалено забавно за мен, за да се откажа. Обичам тази работа и обичам тази страна”, заяви американската певица.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Няма коментари към тази новина !