Миглена Ангелова и Антон Стефанов се хванаха за гушите

31.10.2017 14:54 | Видян 2018 пъти

Миглена Ангелова и Антон Стефанов се хванаха за гушите

На истински екшън станаха свидетели зрителите на На кафе тази сутрин. Бившите на шега годеници Миглена Ангелова и Антон Стефанов се хванаха за гушите.

Повод е статия на Стефанов в неговото списание, в която пише неща срещу Миглена Ангелова, нарушавайки журналистическите принципи и не търсейки мнението ѝ.

В текста той казва, че Миглена вече не е част от неговия приятелски списък, пише secret.bg. В отговор победителката в предния сезон на ВИП Брадър публикува дълъг пост във фейсбук:

„Когато излязох от Къщата на Биг Брадър и не знаех изобщо какво се е случвало, докато бях вътре, научих вечерта преди да отида следващата сутрин в На кафе, че Антон се е шегувал, че толкова е пленен от поведението ми, че ще ми предложи брак. Защо това може да бъде възприето единствено като шега, знаем всички в така наречената журналистическа гилдия, и, независимо, че не съм от хората, които надничат под чаршафите, никога не съм имала повод да се съмнявам в твърденията на колегите. Представа нямах от кого ме е защитавал Антон. Моят начин да му благодаря за афишираната подкрепа бе като участвам в шеговития годеж. Няма да скрия, че не се противих цяла година и на уговорките да влизаме заедно на някое парти. Това е най-малкото, което мога да направя. Не мисля във формата кой на чий гръб какъв ПР си прави“, пише в профила си Миглена.

В студиото на Гала двамата продължиха спора на висок тон, крещейки като каруцари. Според Ангелова двамата никога не са били приятели в нейния смисъл на думата, а просто колеги.

„Няма как да излезеш на глава с такъв човек. Всеки път, когато човек като Антон те обвинява, го прави за това, което той прави. Антон по женски гледа дреболиите“, заяви в ефира на Нова Миглена, допълвайки, че не е имало ситуация, в която да опознае Антон по-добре.

Антон е останал обиден от думите ѝ, че в Къщата на Биг Брадър се превръща в едно мокро петно.

„Аз обяснявам на зрителите, ти си безнадежден. Само ти мислиш, че си си отстоял принципите“, скастри го Ангелова.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !