Даниел Златков хапнал як пердах от СИКаджии заради кражба

30.10.2017 16:05 | Видян 1209 пъти

Даниел Златков хапнал як пердах от СИКаджии заради кражба

Новоизпечената риалити звезда Даниел Златков го раздава много боен и агресивен при споровете с шеф Петров в къщата на „ВИП Брадър“. Истината обаче е, че българският Роналдо всъщност се ужасява от физическа конфронтация.

Причината футболистът да е сериозно наплашен от раздаване на юмручна справедливост е тежък сблъсък с две яки мутри от СИК през 2011 г., като мелето едва не го вкарало задълго в болница, пише „Таблоид“. Преди шест лета благоевградският левент скъсал договора със „Миньор” Перник и се превърнал в един от най-желаните свободни агенти в родното първенство, тъй като за него не трябвало да се плаща трансферна сума. Първи реагирал хитрият бай Венци Стефанов, босът на „Славия”, който причакал Даниел пред дома му и след кракът разговор в колата му връчил 10 000 долара на ръка, за да подпише с „белите“.

По същото време апетити към Дани проявил и кумът на Христо Стоичков – бившият съдия Атанас Узунов, който коли и беси в „Локомотив” Пловдив. Ексреферът звъннал на пожар на Златков, който простодушно му обяснил, че вече се е разбрал с Венци Стефанов. Тогава Наско решил да го играе тарикат и му предложил двойна сума в кеш - $20 000. Едва 22-годишният тогава футбалер се полакомил за тлъстата пачка и хванал автобуса за Пловдив. Тарикатът обаче „забравил“ да звънне в офиса на „Славия” и поне да върне парите, които прибрал без никаква разписка.

Още същата вечер, в която цъфнал в града под тепетата, на прибиране в хотела Дани бил причакан от софийско ауди с двама огромни мъжаги, отломки от някогашната застрахователна империя СИК. Те учтиво го помолили да се разходи с тях и го отвели в изоставена къща в близкото село Радиново. Там силоваците хвърлили здрав пердах на Златков, като предвидливо му пазели краката и лицето, с които си изкарва хляба. Мутрите му поставили ултиматум - или да подпише документ за десетте бона в „зелено”, които прибрал, или да очаква специално подбрана групичка местни цигани да му се изреди любовно по най-брутален начин.

Роналдо отначало се правил на мъж, но след няколко тупаника в бъбреците, след които седмица пикаел кръв, сложил парафа. На следващия ден футболистът като наакан хванал рейса за София и се появил на тренировка на „белите” в „Овча купел“. След този инцидент Златков имал жестока фобия от физически конфликти и дори избягвал да гледа филми с насилие, твърдят запознати с битието на ритнитопковеца.

Източник: HotArena

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ:...

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ: Фото на деня

Няма коментари към тази новина !