Кой е Ст. И. в сърцето на Венета?

29.10.2017 09:08 | Видян 808 пъти

Кой е Ст. И. в сърцето на Венета?

Коя е бившата мистериозна любов на Венета Райкова? Този въпрос витае в светските среди от няколко дни насам и не дава покой никому. Причината за любопитството на мнозина е откровението на Райкова за изгубената любов в живота ѝ.

„Поздравявам ви с новата песен на Деси Слава и ви давам един съвет – когато си падате по един човек, смачкайте проклетото его!! Песента ме върна към 2002г,. когато се запознах с едно момче и се влюбихме. След няколко дни той ми предложи брак!! Секс още нямаше, но чувствата бяха много силни. Сетих се за него и силното ни его, което прецака всичко. Така че поздрав и за теб – Ст. И. – където и да си, макар че не сме се виждали от 14 години“.

Ето защо България днес разкрива няколко от предполагаемите личности, които вероятно са оставили отпечатък в сърцето на водещата.

Стилян Иванов

Режисьор и сценарист с над 43 документални филма и над 1000 видеоклипа. Той е заснел видеото към песента Моя страна, моя България на Емил Димитров и филм за Ванга.

Станимир Илчев

Мъжете с власт са апетитна хапка, така че няма да се учудим ако политикът от НДСВ е разбил сърцето на водещата.

Стефан Илчев

Мъжката Лили Иванова, както е известен певецът, също влиза в класацията за мъже, разбили сърцето на Райкова.

Стоян Илиев – Дългия

Смята се за един от най-оборотните автокрадци в София, а задигнатите от него коли нямат точна бройка. А както знаем, лошите момчета са любими на всички жени.

Стефан Иванов – WOSH MC

По-известен с връзките си, отколкото с творчеството си рапърът също попада в класацията. Разбил сърцата на актрисите Радина Кърджилова и Луиза Григорова, няма да се учудим, ако Иванов е опустошил и душата на Венета.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

И НЕ, И ДА! НОВАТА СРЪБСКА СКАРА НА...

Когато нещо се нарича Сръбска скара и е закусвалня,...

Поли Генова показа любимия си

Поли Генова най-сетне показа лицата на мъжа до себе си,...

Няма коментари към тази новина !