Лили Иванова лъже НАП

27.10.2017 14:15 | Видян 1828 пъти

Лили Иванова лъже НАП

Лили Иванова крие нов оборот от НАП, като продава дисковете си, без да издава касови бележки. Певицата е пласирала тавите на концерта в зала 1 на НДК миналата седмица, без да ги декларира, съобщава в. Телеграф.

До един от входовете на концертната зала бе опъната сергия, на която се предлагаха последните ѝ музикални продукти—грамофонната плоча Поетът, същият албум и на компактдиск от 2014 година, както и последната ѝ продукция, която остана анонимна и затова не носи никакво име.

В продължение на 20 минути бдителни наблюдатели очаквали да видят дали ще се издадат фискални бонове, но такива нямало. И въпреки че били купени само пет диска, за два от тях не са били издадени бележки.

Продадена била и плоча, но с предварително закачен касов бон. А от екипа на певицата вероятно са очаквали това да мине незабелязано. За тези продажби изпълнителката може да отнесе глоба до 2000 лв.

През 2011 година стана ясно, че звездата е укрила доходи за половин милион лева и след ревизията ѝ се наложи да си изплати всички налози за петилетка назад. Част от продукцията на звездата е пръсната в кошници, с които няколко девойки са натоварени да обикалят из зали и да ги предлагат на присъстващи.

За съжаление обаче те се оплаквали, че няма никакъв интерес към новите албуми. Интерес предизвикал и коментарът, че в залата е имало доста сериозен брой празни места. Продавачките били изненадани, че има толкова свободни места, при положение, че са чули, че залата е била продадена предварително.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Посланикът на Израел говори за...

Горещ коментар за ескалацията на напрежението между Иран...

Няма коментари към тази новина !