Божидара Бакалова избра Дарина за втория си дуел

27.10.2017 13:44 | Видян 2212 пъти

Божидара Бакалова избра Дарина за втория си дуел

За втори път от влизането си във „Фермата“, ексцентричната Божидара Бакалова ще защитава мястото си в шоуто на дуел. След като цяла седмица живя на ратайския бряг и се грижи за всички, заедно с опитния Гечо, фермерът на седмицата реши именно тя да излезе на Арената в неделя. По този начин Яни изпълни обещанието си да изпраща на дуели само жени, за да може работата във фермата да върви по-добре. Като втора причина за избора си той изтъкна разочарованието си от дизайнерката, която не го подкрепи в битката срещу Владо Николов, макар че беше обещала да е на негова страна.

„Имам и трета причина. Днес те чух, че си говорехте с Ванката, че аз съм извършвал шуробаджанащина с това, че си за втори път на ратайския бряг. Затова, Божи, ти си моят избор за първи дуелист. Мисля, че ще се справиш много добре“, коментира фермерът на седмицата.

Самата Божидара определи избора му като очакван и логичен и го помоли да я освободи от ратайските задачи, защото не си усеща ръцете, а иска да се подготви за битката.
„Мога да отговоря на всяка една от причините - колко достоверни са и колко не са. Но не искам да задълбавам енергията да тръгва надолу, а искам да е нагоре, и да премина нататък без много обяснения. Мисля, че Яни си има лични или не толкова лични причини да ме избере“, коментира Божидара.

За свой опонент Бакалова избра най-възрастната участничка Дарина с аргумента: „Ако избера теб ще отидеш на дуел с най-различната и най-черната овца тук във фермата, такава съдба, каквато горе-долу има дъщеря ти.“ Този коментар отново повдигна болезнената за Дарина тема за нейната трансджендър дъщеря и юристката дори коментира, че не е съгласна да наричат детето й „дъщеря“.
 
„Аз нямам дъщеря, извинявай“, лаконично отговори Дарина и допълни, че се чувства зле винаги, когато някой повдигне темата.

Юристката обеща да покаже на всички, че не е слаба, а има силен дух и ще се справи достойно с дуела. Днес двете ще се отправят към къщичките на дуелистите, за да се подготвят в усамотение за предстоящите битки. 

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Българското село - вече в неделя от...

От 31 март „Българското село“ ще се излъчва всяка неделя...

ЗаПлетени истории: Завръщането на...

Плетените дрехи са хит в световните трендове, хем за...

Няма коментари към тази новина !