Започва петдневен планински латино маратон с Памбос Агапиу

26.10.2017 17:27 | Видян 1638 пъти

Започва петдневен планински латино маратон с Памбос Агапиу

В следващите няколко дни една от топ дестинациите сред любителите на зимните спортове у нас – Боровец ще е притегателна точка за горещи салса танцьори от различни точки на Европа.

За 11 поредна година школата на Памбос Агапиу организира международен салса маратон в зимния курорт, който тази есен ще се вихри цели пет дни – от 26 до 30 октомври. Очакват се близо четири хиляди последователи на латино културата да пристигнат у нас за 11-ия Балкански Салса Конгрес.

През последните години популярността на събитието излезе извън границите на полуострова и вече посреща салсероси не само от съседни страни, но и от цяла Европа. Идеята на конгреса е чрез танца да обедини почитателите на салсата в неуморна латино фиеста на чист въздух сред природата.

Танците ще са в шест зали с различно тематично звучене - LA New York, романтик и анимейшън, кюбан, кизомба и зук, бачата и танго ще са парти зоните. Изявени артисти от европейската латино сцена ще потопят гостите в магията на салсата чрез жива кубинска музика.

Уъркшоп занимания по бачата, кизомба, танго, афро, регетон с изтъкнати международни инструктори, денонощни танци и празнично настроение очакват всички участници в конгреса.

Организаторите са се погрижили и за транспорта до Боровец в удобно за феновете време. За подробности посетете: http://balkansalsacongress.com

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Новият албум на Бионсе е тук

Албумът на Бионсе е тук. Нейният нов по-дългосвирещ...

Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Няма коментари към тази новина !