Орлин Павлов пред катастрофа заради Богданска

26.10.2017 10:53 | Видян 1949 пъти

Орлин Павлов пред катастрофа заради Богданска

В лек пътен инцидент попадна Орлин Павлов по време на снимките към Funny Side Of Me – първото издадено парче от саундтрака на новия филм на Ники Илиев „Нокаут, или всичко, което тя написа“. Логистиката на последните кадри към видеото, чиято премиера бе вчера, поставя певеца на мотор, докато две красавици - Александра Богданска и Ралица Методиева, го спират на стоп. „Сега ще видите нещо смешно. Загледах се в бюста на момичетата и неизбежното се случи –

паднах от мотора


пошегува се Павлов секунди преди да покаже заснетата сцена на гафа, от който за щастие се измъкнал невредим. Режисьор на видеото към Funny Side Of Me е отново Ники Илиев, който се включи към премиерата, за да представи и първия трейлър към „Нокаут“.

Сюжетът на третия му филм се фокусира върху съдбата на Арън (Гари Дърден) – бивш ММА боец, който се обръща към музиката, след като мозъчна травма го вади от ринга. След като изигра главната роля в „Живи легенди“, пред камерата отново застава и Орлин Павлов. Героят му Боби е млад и амбициозен боксьор, емигрирал със сестра си (Саня Борисова) в Ню Йорк. Разбирайки, че Арън няма право да се бие на територията на САЩ, Павлов, който в лентата се

подвизава с прякора Лека нощ

организира двубоя им в България. Във филма с роля се разписва и Александър Кадиев, който ще забавлява любителите на седмото изкуство с опитите си да превежда английски реплики с мобилно приложение.

„Нокаут“ ще се завърти по българските кина на 5 януари, а освен това премиери са заложени още за Варна, Лондон, Ню Йорк и Ел Ей. Дърден, който се прочу с участието си в „От местопрестъплението“, вече е изразил желанието си да присъства на всяка една от тях. Холивудският актьор също ще звучи в саундтрака на лентата в рамките на три парчета, разкри преди време пред „Монитор“ режисьорът.

Източник: Monitor

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ергенът отпрати Барбара и Виктория

Състезателката по борба Барбара Иванова и спортният...

Не съм комарджия, продадох 60...

Не съм комарджия, играл съм само покер и съм спечелил...

Няма коментари към тази новина !