Отложиха делото срещу Ванко 1

02.02.2009 13:58 | Видян 2472 пъти | Гласували 2

Отложиха делото срещу Ванко 1

Пловдивският окръжен съд отложи за 9 март 2009 г. делото срещу Иван Главчев. Делото е образувано по искане на Комисията за установяване на имущество, придобито от престъпна дейност, предаде БГНЕС.

Касае се за недвижим имот, находящ се в село Ягодово Пловдивска, с площ от 710 кв.м., ведно с построените в него двуетажна масивна жилищна сграда, едноетажна полумасивна жилищна сграда и стопанска сграда, собственост на малолетния син на Иван Главчев, 2 леки автомобила „Мерцедес” и „БМW”, както и за дяловете му в две дружества „ Ар енд би ентъртеймънт ” и „Наксел” ООД. Искът е на обща стойност 96 489 лв. На днешното съдебно заседание не беше прието като непълно и неясно допълнителното заключение към стоково - оценъчната и съдебно – счетоводна експертиза, което стана повод за отлагане на делото.

Допълнителните задачи имаха за цел да установят разходите, направени от Главчев за общо 53 бр. извършени от него пътувания в чужбина, а вещото лице е изчислило разходите, направени само за 22 от пътуванията.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Няма коментари към тази новина !