Мегз пожела да яде отпадъци

19.10.2017 17:20 | Видян 1524 пъти

Мегз пожела да яде отпадъци

След  като Big Brother санкционира Съквартирантите с 50 лв. от седмичния бюджет, заради силния характер и принципи на Мегз, която си отстоява искането, да бъде наричана с бизнес-артистичния си псевдоним. Енджи се разгневи и каза на дизайнерката, че не трябва да яде до края на седмицата.

Каканашева упорито отказваше храна и отстояваше позицията си, заявявайки че "Мегз е по- силна и устойчива от Миглена". Но Big Brother реши, че здравето на Съквартирантите е най- важно и помоли дизайнерката да се храни, в противен случай ще наложи нови санкции.

Това не се хареса на Мегз, но оказвайки се между чука и наковалнята, тя помоли Шефа да ѝ приготви нещо с вторични продукти или неща, които не са част от бюджета. Тя директно пожела да яде отпадъци, като започна да размишлява, дали кулинарят не може да ѝ приготви нещо от плат или от маргаритките на двора, пише хотарена. Така с общи усилия, стигнаха до консенсус, Мегз да яде попара, приготвена от водата на изкиснатото сирене и стар, твърд хляб.

Енджи се подразни на това и не пропусна възможност отново да нападне дизайнерката. Следващата седмица те ще се изправят в директен двубой за оставането във формата, тъй като наред с Тото, Алфредо и Ваня Щерева, са номинирани за изгонване.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Оспорвана надпревара, смях и обрати...

„- 20“ точки в колелото на съдбата и чувал с картофи...

Няма коментари към тази новина !