Яна Маринова и Башар Рахал спретнаха любовен скандал на улицата

19.10.2017 16:19 | Видян 2021 пъти

Яна Маринова и Башар Рахал спретнаха любовен скандал на улицата

Колегите Яна Маринова и Башар Рахал продължават да не прикриват твърде близките си отношения. Двамата актьори са нераздели и на снимачната площадка, и след работно време, видяха фотографите на Ретро.

Въпреки че неотдавна каскадьорката и артистът от Дубай отрекоха да са интимни, за да замажат очите на официалните си половинки, очевидно тайната им връзка продължава.

Известният като донжуан Башар е хлътнал до уши по сексапилната си сценична партньорка, че дори си позволява да ѝ държи сметка с ревнив тон къде и какво е правила, че не му вдига телефона.

Любовният скандал между двамата се развихри пред десетки минувачи в столицата, които не успяха с любопитните си погледи да смутят фрустрирания актьор.

Кратката свада между Яна и Башар приключи бързо, защото актрисата за пореден път направи компромис в името на търпимостта помежду им, а джентълменът Рахал я изпрати до луксозния ѝ автомобил с уговорката, че ще се чуят по-късно.

За Башар отдавна се знае, че води двойствен живот, защото съпругата му и дъщерите му живеят в Америка, а у нас многократно е бил засичан да интимничи с родни красавици.

Преди да завърти главата на Яна Маринова, звездата от Стъклен дом бе лудо влюбен в доста по-младата от него Ралица Паскалева, известна с ролята си на д-р Стилянова в Откраднат живот.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Джейкъб Колиър и Мистерията на...

Шесткратният носител на "Грами" ще свири и пее заедно...

Нети Добрева и Асен Блатечки с...

Театралната постановка Този филм за първи път на...

Няма коментари към тази новина !