Коцето награби мистериозна брюнетка

19.10.2017 14:02 | Видян 1629 пъти

Коцето награби мистериозна брюнетка

Коцето награби и разцелува мистериозна брюнетка. Сексапилната дама не е официалната му съпруга Надя. Затова и поведението на изпълнителя предизвика скандал, пише столичен всекидневник.

Любопитната случка се разигра в дискотеката на Коцето в Студентски град в столицата. Чалгарят отново удари няколко питиета, които по традиция си сипва в голяма водна чаша. Уискитата се изливаха едно след друго и резултатът не закъсня. Фолкпевецът стана палав и започна да се закача с момичетата в нощното заведение.

Към една от тях прояви особена близост и интимното гушкане премина в целуване. Девойката не даваше вид, че се дърпа от проявената любов, и кротичко прие поведението на изпълнителя. С премрежен поглед и вечните си шеги Коцето остана известно време при нея, а хората около тях се чудеха съпругата му как ще приеме поредния флирт на изпълнителя.

В публичното пространство постоянно се коментира, че Константин изневерява на Надя, дори след като тя го дари с две деца. Според Константин това не е вярно, а жена му винаги е заявявала, че му има пълно доверие и неизменно е до него. След подобни изцепки Коцето обича да се оправдава, че това са безобидни закачки и няма нищо сериозно в намеренията му.

По време на флиртаджийската вечер фолкпевецът разби един мит за себе си, в който и без това мнозина се съмняваха. Преди няколко седмици Коцето обяви, че се е напивал само два пъти в живота си - на новобранската си вечер и след победата му във "ВИП брадър".

Третият път очевидно беше миналата вечер, когато подпийналото Коце разцелува мистериозната красавица, опровергавайки собствените си твърдения, че не близва алкохол.

Източник: ПИК

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Миа Халифа мачка котето (ВИДЕО)

Котето си за рекламна муцуна на гащи използва Миа...

Кейт Бланшет идва в Кан с уникален...

The Best Immersive Work Award или наградата за Потапящи...

Няма коментари към тази новина !