Синът на чеченката Марина влезе във Фермата

19.10.2017 11:27 | Видян 1545 пъти

Синът на чеченката Марина влезе във Фермата

Единият от синовете на чеченката Марина от „Фермата“ влезе в риалитито, за да успокои майка си след скандала с еротични клипове, в който се забърка тя, и за който БЛИЦ писа. Вратарят на „Вихрен“ Стефано Кунчев прекрачи прага след като дни наред чеченката се мъчеше от въпроса как ще реагират децата й на тайната от миналото й.

След като нашумя покрай предаването, „доброжелатели“ веднага пуснаха клип на Марина, в който тя си разменя ласки с друга жена, а по-късно се оказа, че тя блондинката е снимала еротика дълги години за австрийска телевизия за възрастни. В трогателна изповед миналата седмица чеченката обясни, че това е бил единственият начин да осигурява достатъчно пари за отглеждането на Стефано и брат му Калоян, когато били малки. Марина напуснала мъжа си след серия побои и еротичните клипове издържали нея и децата, без обаче те да знаят за това.

Тази вечер Стефано прегърна майка си и я успокои, че нито той, нито брат му я съдят за миналото, за което разбрали от интернет, когато майка им била вече във „Фермата“. „Това са глупости, удари под кръстта. Не е толкова фатално, че да се сдухваш така – не си убила човек. Ти си ни майка, няма как да се отречем от теб. Ние се подкрепяме. Не може от две снимки да се вкарваш в дупки, животът продължава, всеки прави глупости. Дойдох да ти вдъхна кураж и увереност и да продължаваш. Покажеш ли слабост започват да се мъчат да те мачкат“, заяви футболистът.

Той спрял брат си да дойде с него и да се покаже по телевизията, тъй като бил по-емоционален и подхвърлянията за майка им щели да го ядосат. Синовната обич и подкрепа трогна Марина и тя се преобрази, показвайки воля за победа. Аз съм чеченка все пак, стегна се една от силните претендентки за финала на шоуто.

„Това е моето ново начало. От истината по-хубаво нещо няма”, обясни още фермерката, а след като синът й си тръгна 46-годишната жена направи циганско колело от щастие.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Няма коментари към тази новина !