Аштън и Мила отказват да публикуват снимки на децата си

18.10.2017 16:02 | Видян 1654 пъти

Аштън и Мила отказват да публикуват снимки на децата си

Аштън Кътчър и Мила Кунис нямат намерение скоро да публикуват в интернет снимки на децата си Уайът и Дмитрий.

Актьорът обяснил на основателя и изпълнителния директор на Thrive Global, че с Мила са решили да запазят снимките на 3-годишната им дъщеря и 11-месечния им син за себе си, тъй като публичният живот е личен избор.

„Съпругата ми и аз сме избрали кариера под светлината на прожекторите, но децата ни не са“, казва Аштън и допълва: „Мисля, че те трябва да имат правото да направят своя избор в това отношение и всъщност не смятам, че те трябва да имат снимки като деца, с които някой би могъл да злоупотреби. Това е личният им живот, не е моят, за да направя този избор“.

Той също така добави, че е бил в панел с Шон Паркър, бивш президент на Facebook и съосновател на Napster, който казал: „Вярвам, че в бъдеще неприкосновеността на личния живот ще бъде най-важна“.

Докато Аштън запазва неприкосновеността на децата си от широката общественост, той признава, че споделя много снимки в личните си профили в социалните мрежи, така че бабите и дядовците им да могат да са в течение.

Аштън и Мила не са първите родители, които решават да държат децата си защитени от фотографи и социални медии.

Дакс Шепърд и Кристен Бел водят кампания, с която да предотвратят публикуването на снимки на децата им в списанията през 2014 г.

tialoto

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Прекрасни дни на Вим Вендерс в кината...

Хитовият филм на Вим Вендерс "ПРЕКРАСНИ ДНИ" влиза в...

Няма коментари към тази новина !