Спасиха Сашка Васева и Цуни с нагласен вот

18.10.2017 10:06 | Видян 2174 пъти

Спасиха Сашка Васева и Цуни с нагласен вот

На мястото на Антон Стефанов трябваше да е Сашка Васева според броя на лайковете от зрителите на ВИП Брадър, алармират наблюдателни фенове на шоуто, видя HotArena.

Изчисленията на броя лайкове в страницата определящи зрителския избор показват, че Антон Стефанов е имал с цели 3120 лайка по-малко от Сашка Васева.

„Защо Биг Брадър подмени вота за Антон Стефанов, това се вижда и сега на стената на зрителите – Сашка и Цуни имат повече гласове в отговор на въпроса кой трябва да напусне Къщата“, гласи един от коментарите в страницата на шоуто. „Редно е да не се измиват ръцете със зрителския вот-щом той не се зачита“, пише още в коментара.

Въпросът кога зрителският вот се превръща в определящ фактор за развоя на събитията в най-известната къща у нас, засега остава отворен. Предстоят още немалко елиминации, които със сигурност ще внесат яснота по тази тема, пише „ШОУ“.

По традиция почти във всяко едно шоу у нас започва да се говори за нагласен развой, грешни изчисления, лансирани играчи. Още в началото на шоуто бе тиражирана информация, че Тото е един от възможните победители, нещо което и водещият Ники Кънчев намекна в началото.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Вижте как оскверниха гроба на...

Ченгетата вече знаят кой е богохулникът, счупил кръста и...

Бони и Гърдева заформят скандал в...

Отборът на Златните ще наруши своя обет за...

Няма коментари към тази новина !