Ким Кардашиян обяви селфитата за демоде

17.10.2017 17:47 | Видян 1909 пъти

Ким Кардашиян обяви селфитата за демоде

Риалити звездата Ким Кардашиян шокира феновете си, като обяви, че селфитата са вече демоде. След като изгради цяла бизнес империя именно на тяхна основа, съпругата на Кание Уест предупреждава, че кадрите с нацупени устни в Инстаграм вече не са актуални.

„Бих предпочела никога повече да не публикувам свое селфи. Мисля, че...не знам... селфитата се изтъркаха още преди няколко години“, отбеляза звездата с колосална задница, която има зад гърба си книга, посветена на снимките.

Кардашиян разработи и кейсове за телефон със самоснимачка от хонорарите от майсторски класове по селфита, пише монитор. По думите на Ким, новата мода се тъче от приложението Снапчат. Драстичната промяна в мирогледа си пък тя демонстрира и като отсече, че повече не се вълнува от диаманти.

Междувременно Кардашиян и Уест очакват още един наследник. Новият член на звездното семейство се износва от сурогатна майка и се очаква да се появи на бял свят в началото на 2018 г. Двамата са вече горди родители на дъщеричката им Норт Уест, която се появи на бял свят през 2013 г., и малкият Сейнт Уест, който е с 2 години по-малък.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Кейт Бланшет идва в Кан с уникален...

The Best Immersive Work Award или наградата за Потапящи...

Дворецът публикува нова снимка от ЧРД...

Принц Луи празнува шестия си рожден ден днес и нова...

Няма коментари към тази новина !