Гаджето на Анита я следило с бинокъл във Фермата

17.10.2017 10:20 | Видян 2273 пъти

Гаджето на Анита я следило с бинокъл във Фермата

Гаджето на Анита я следило с бинокъл във „Фермата“ София, България 16 Окт. 2017, 22:21 2180 прочита 2 коментара 1 от 1 Анита, която в неделя отпадна от „Фермата“, буквално е била гледана под лупа от приятеля си Лъчо, който й предложи брак в риалитито. Влюбеният мъж обикалял района на фермата и дори си купил бинокъл, за да гледа любимата си, докато тя се труди в риалитито.

Дори майка му обяснила на Анита колко много страдал той от липсата й и как всеки ден зачерквал ден от календара до края на шоуто. „Това беше първата ни раздяла за толкова време“, обяснява гримьорката, която успя да издържи геройски цели 42 минути висяща от греда срещу Божидара Бакалова, но все пак отпадна.

Лъчо я изненада с предложението си за брак 2 седмици след началото на предаването, а идеята му дошла от мотото на този сезон – „Ново начало“. Новото начало за двамата започва на 1 април, когато са решили да се оженят. „На тази дата са се оженили майка ми и баща ми, а и ние искаме да е в деня на шегата – за да ни смешно и забавно“, разкри бъдещата булка.

Двамата с Лъчо се запознали в дискотека, когато някой платил сметката на Анита. „Помислих си „Тоя иска да ме купи ли?“. После ме пресрещна пред друго заведение и малко след това не се разделихме повече“, спомня си симпатичната гримьорка. „Ще догледам „Фермата“ и ще реша кого да поканя на сватбата, но за Елена и Франческа, с които съм близка, е сигурно. А Станислав ще ни е кум“, потвърди решението си Анита.

Първия ден в цивилизацията тя не спряла да плаче заради това, че няма са се върне при фермерите, но пък оценила предимствата на банята и сапуна.

Източник: БЛИЦ

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Бритни Спиърс се пусна чисто гола от...

Бритни Спиърс се свърза с природата и се наслади на голо...

Човешкото око - отворената врата към...

Човешкото око - отворената врата към душата: Фото на...

Няма коментари към тази новина !