Сметките на шеф Петров запорирани, жена му прибира хонорара от Вип Брадър

16.10.2017 17:19 | Видян 1448 пъти

Сметките на шеф Петров запорирани, жена му прибира хонорара от Вип Брадър

Сприхавият и зъл шеф Петров може и да изпие една студена вода, вместо да си харчи парите от хонорара във „ВИП Брадър”. За това обаче ще си е виновен само той.

Оказва се, че самонадеяният готвач има огромни дългове към НАП. Те са от порядъка на десетки хиляди, заради което сметките му са били запорирани още през пролетта. В момента Борис Петров не може нито да харчи, нито да получава пари. За всичко това обаче си е виновен само той, защото е бил неизряден длъжник, поясняват финансисти. Освен към държавната хазна, готвача дължал и около 30 000 лева на партньори и приятели.

Заради цялата тази финансова каша, великият магьосник на манджите няма да може да прибере сам тлъстия си хонорар от 80 000 лева, който ще получи за гастрола си във „ВИП Брадър”. Парите ще бъдат преведени директно в сметките на жена му Милена - така вече се е договорил с продуцентите на риалитито Борис. Не би имало никакъв проблем, ако отношенията вкъщи с половинката му бяха равнопоставени. Но всъщност скандалният кулинар е изцяло мъж под чехъл и не смее да гъкне, смеят се запознати.

Приятелите на шеф Петров се опасяват, че влязат ли парите в джоба на жена му, готвачът може да не види нито лев. Съпругата му най-вероятно ще преведе почти всичко, за да покрие дълговете на мъжа си. „Милена знае как да му стъпи на врата. Самият Боби е напълно наясно с това, пък и няма навика да й противоречи”, коментират загрижените от създалата се ситуация ортаци на готвача. Шеф Петров пък става все по-нервен в предаването и най-вероятно още този понеделник ще изхвърчи от Къщата, пише "Таблоид".

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Няма коментари към тази новина !