Зейнеб става сватбен агент

16.10.2017 17:04 | Видян 1601 пъти

Зейнеб става сватбен агент

Репортерката на Гала Зейнеб Маджурова е обсебена от идеята за сватби и празненства. Туркинята непрестанно разглежда булчински албуми, декорации на маси и ресторанти, и си представя щастливия момент, в който самата тя ще сключи брак с половинката си Стоян, пише HotArena.

От почти година една идея се върти упорито в главата на Зейнеб и не й дава мира денем и нощем. Бургазлийката е решена да се опита да създаде свой собствен бизнес и така веднъж за винаги да докаже, че освен да харчи пари, знае и как наистина да ги изкарва. Намеренията на Зизу били да впрегне всичките си таланти на организатор и естет, които е усвоила през годините в телевизията, за да създава незабравими моменти. Вече имала опит като помогнала на няколко партита изненада на свои приятелки, сватби и кръщенета, та сега искала да превърне това в свои бизнес.

„Когато започна сватбената й рубрика при Гала, Зизу реши, че моментът за това да се захване с бизнес е назрял. Тя винаги е искала да помага за организацията на сватби, да подбира декорации, меню за гостите, теми за облеклото на шаферките, цветя. Сега около нея има доста млади двойки, които скоро ще минават под венчило и моментът да се развие в тази посока е уместен. Освен всичко, така ще тренира за своята сватба”, издават запознати с мераците на туркинята.

Самата Зейнеб никога не се е притеснявала да се занимава с бизнес, защото семейството й също върти такъв. Макар да не е особено заможно, традициите в тази посока били поставени отдавна, а Маджурова нямала съмнения, че ще й бъде помогнато в нужда, пише "Таблоид".

Туркинята обаче се надява не само близките й да харесат идеята й и да я последват радушно. Зейнеб много искала половинката й Стоян да участва в инициативата й, макар да не се налагало да взима никакви средства за нея. Все пак тя имала и без това достатъчно ефирно време в Нова, където показвала на какво е способна, за да сбъдне мечтата на някоя двойка за приказна сватба. По-доба реклама за дейността й като сватбен агент не можела и да иска.


автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Хотелът, който плаща на гостите, ако...

В Сингапур вали средно 171 дни в годината. Въпреки това,...

Кимбо от улицата до UFC: Историята на...

Тази седмица сме решили да разгледаме историята на една...

Няма коментари към тази новина !