Парапланерист кацна във Фермата с любовно послание и предизвика скандали

17.10.2017 09:04 | Видян 1115 пъти

Парапланерист кацна във Фермата с любовно послание и предизвика скандали

Драма след драма тресе „Фермата“. В един и същи ден край езерото кацна парапланерист, който носеше любовно послание за Валерия от мистериозното й гадже отвън, Алек скочи на доскорошната си приятелка Виолета, а новият фермер на седмицата Станислав призна, че е откраднал цигарите на участниците, за да види кой му е приятел.

Внезапното нахлуване на външния свят във фермата започна от ранни зори, когато парапланеристът развя транспарант с надпис „Шуше, липсваш ми! От Пешо“. Оказа се, че Пешо е псевдонимът на обществено важният мъж, който крие любовта си с Валерия. Гимнастичката първо изпадна в екстаз от изненадата, после плака, а накрая реши, че вероятно ще прекрати връзката си, когато излезе.

Футболистът Алек  засега спечели по точки като заяви пред всички, че ще се бори докрай за нея и решението е в нейни ръце. От заплетената случка тръгна и разривът му с доскорошната най-добра приятелка на двойката Виолета. След като вдовицата заяви, че мъжете трябва да се поучат от изненадата за Валерия, футболистът публично я охули, че само му се прави на приятелка и всъщност е много разочарован от нея.

„Вика ми „братчето ми“, знае колко държа на Валерия, а после говори такива неща“, избухна влюбеният футболист.

Драмата не подмина и новия фермер на седмицата Станислав. Преди дни той скри цигарите за пушачите, които им се полагаха за добре свършената работа през миналата седмица. Това напрегна най-много емигранта Иван Гинчев, който заяви, че няма да говори на човека, който е откраднал тютюна и дори няма да работи. След бесен скандал за липсващите цигари с Гинчев, Станислав разкри, че го е направил, за да разкрие кой на кого е приятел, което допълнително напрегна отношенията между фермерите.

Източник: HotArena
 

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Няма коментари към тази новина !