Наталия Гуркова се омъжи

31.01.2009 15:18 | Видян 18099 пъти | Гласували 4

Наталия Гуркова се омъжи

Поради множеството публикации в пресата относно сватбата на Наталия Гуркова и редица неточности относно нея и бъдещия й съпруг Джордж Михалевич, "Мис България 1998г." покани журналисти на пресконференция ден преди сватбеното си тържество.

На нея тя сподели, че ще има две сватби - една в България и една в ЮАР, където живее в момента. На сватбата, която ще се състои днес в хотел Кемпински хотел Зографски са поканени 170 гости и много от тях идват от чужбина и са за първи път в България, както и редица известни български знаменитости. Всеки един от гостите ще получи подарък огромен кристал шлифован във формата на диамант.

По настояване на Джорджи менюто е от българската национална кухня, но ще има ястия и за вегетарианци. Порцията за един човек ще е 2 кг. храна.

Булченската рокля, с която сложи подписа си в църквата Св. Неделя, е донесена от ЮАР, а на сватбата там ще бъде с българска рокля, но не уточни коя е дизайнерката, която ще има тази чест да я облече.

На церемонията в църквата Св. Неделя Гуркова прие и фамилията на съпруга си - Михалевич. В църквата имаше 20-ина души - само роднини и най-близките приятели на младоженците, повечето чужденци. Кумове са Мис Сърбия Ясмина Обрадович и Александър Иванов, неизвестен в светските среди приятел на Наталия.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Миа Халифа мачка котето (ВИДЕО)

Котето си за рекламна муцуна на гащи използва Миа...

Кейт Бланшет идва в Кан с уникален...

The Best Immersive Work Award или наградата за Потапящи...

Няма коментари към тази новина !