Богаташ, влюбен в мъжа на Енджи Касабие ги издържа

14.10.2017 09:18 | Видян 3414 пъти

Богаташ, влюбен в мъжа на Енджи Касабие ги издържа

Високият стандарт на живот на Енджи Касабие не бил плод на усърдната ѝ работа като диетолог, а на богат шейх.

Богаташът обаче нямал интерес към екзотичната красавица, а към нейния съпруг. Рабих оглавява класациите за най-красиви мъже от Близкия изток и е носител на титлата Мистър Ливан 2014.

Красавецът попаднал в полезрението на шейха, когато двамата се засекли на светско събитие. Още тогава богаташът извикал Енджи и Рабих и споделил пред двамата, че е възхитен от красотата на манекена, пише Ретро. Ченето на диетоложката паднало до земята, но решила да приеме думите му като майтап.

Впоследствие обаче съпругът ѝ споделил, че шейхът буквално го преследвал по петите и го затрупвал с десетки съобщения дори през нощта. Тогава диетоложката го посъветвала да се срещнат насаме с ухажора и да си изяснят недоразуменията.

На въпросното рандеву обаче разкрил чувствата си, като помолил Рабих за дискретност, тъй като никой в Ливан не знаел за неговия афинитет към мъжкия пол. В знак на благодарност шейхът му подарил Ролекс на стойност 30 000 евро.

Само за месец, благодарение на хубостта на мъжа си Енджи се сдобила с поръчков автомобил Рейндж Роувър, който пристигнал директно от изложение на последни модели и заради екстрите струвал 300 000 евро. Финансовата инжекция дошла като инжекция за закъсалата лекарка, която претърпя няколко фалита в последно време.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Оспорвана надпревара, смях и обрати...

„- 20“ точки в колелото на съдбата и чувал с картофи...

Пистолет за масаж: какво, защо и къде

Масажният пистолет е нов продукт в гамата уреди,...

Няма коментари към тази новина !