Гринго аха да ревне в съда

12.10.2017 17:39 | Видян 684 пъти

Гринго аха да ревне в съда

Районният съд в Айтос остави приятеля на Софи Маринова Тодор Давидов-Гринго в ареста.  Отпечатъци на Гринго са намерени по гнездото на сим картата и телефона от който е бил изнудван айтоският бизнесмен Асен Атанасов.

В съда вчера стана ясно, че е била направена очна ставка между Стефан Сливков, който според прокуратурата е прекият извършител на деянието и изнудвания Асен Атанасов, която е установила, че те не се познават. Това според прокуратурата означава, че някой е напътствал Сливков.

След като разбра, че остава в ареста Гринго започна да моли съдиите да бъде пуснат.

"Умолявам Ви да ме изкарате от тази дупка, защото помагам на всеки. Асен ми е като баща, синът му като брат. Проваляте ми кариерата и живота. Умолявам Ви за правосъдие.Уважаеми хора не съм виновен", заяви гаджето на Софи Маринова.

Полицията е открила оръжие при спецакцията в дома на гаджето на Софи Маринова – Тодор Давидов - Гринго. Откритият пистолет обаче е бил газов.

До момента криминалистите не могат да докажат, че Гринго е свързан със стрелбата по палата на бизнесмена Асен Атанасов – Ариф. Затова и любимият на ромската певица е обвинен само в изнудване и заплахи за убийство срещу Ариф и семейството му.


автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Нора Недкова прецака Биг Брадър

Оплюваната и сочена с пръст за глупава плеймейтка Нора...

СЕМ започва проверка по сигнали срещу...

В Съвета за електронни медии са постъпили сигнали във...

Няма коментари към тази новина !