Гери-Никол драпа за световна кариера

12.10.2017 18:06 | Видян 1868 пъти

Гери-Никол драпа за световна кариера

Гери-Никол обмисля да лиши българите от безценното си творчество и да емигрира в САЩ, откъдето звездният ѝ блясък ще може да огрее целия свят. Наскоро певицата се върна от Ню Йорк и вече мисли за следващото си заминаване за страната на неограничените възможности – този път за постоянно.

За варненската тийнейджърка България е тясна. Тя драпа за световна кариера и още през пролетта обяви, че ще кандидатства в американски университет, където ще учи музика, пише седмичник. За пътуването си до Америка миналия месец тя каза, че е било по повод седмицата на модата в Ню Йорк.

Говори се обаче, че истинската причина била съвсем друга. Гери и майка ѝ били в САЩ, за да уреждат бъдещото образование на момичето там и да търсят евентуални продуценти, при които да развиват кариерата ѝ. Седмицата на модата била само десертът към истинската работа, която двете имали да свършат.

„Въобще не ми се връщаше в България! Стана ми мъчно, като кацнахме тук, споделих това с мама”, призна момичето, когато стъпи отново за родна земя. То обяви, че амбициите му са много големи и далеч не се заключават в правене на регионални хитове като Яката дупара и Направо ги убивам, нито в кълчене по нощните заведения, където потни чичковци да му пъхат банкноти в пазвата.

Гери искала творчеството ѝ да блесне на световно нито, а това няма как да стане, ако действа от България. Ето защо много скоро се очаква тя да се пресели за постоянно в САЩ. Оттам нататък не е ясно какво ще се случи с кариерата ѝ. Варненската тийнейджърка обаче се готви да изгрее в световните музикални класации и да прави концерти като на Бионсе.

Само до преди няколко месеца тя се колебаеше дали да замине за САЩ или за Великобритания. След дълго мислене и обсъждане с майка си и баща си, решила, че Америка ѝ подхожда повече. Преди да вземе това решение, прекара няколко седмици в Лондон, а сега – и в Ню Йорк.

Голямата ябълка ѝ харесала много повече и до няколко месеца се очаква Гери окончателно да се пресели там. Не е изключено поне на първо време с нея да пътува и майка ѝ.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Няма коментари към тази новина !